VUČIĆEVA TORTURA KURIRA Stefanović: Postaće još gore ako na izborima ne prođe kako je zacrtao!
Foto: Marina Lopičić

Praćenje i prisluškivanje neistomišljenika

VUČIĆEVA TORTURA KURIRA Stefanović: Postaće još gore ako na izborima ne prođe kako je zacrtao!

Društvo -
Lider levice srbije Borislav Stefanović, reagujući na uporno pokušavanje premijera Srbije Aleksandra Vučića da pretnjama i pritiscima uguši svaku kritičku misao u zemlji, kaže da sve više afera koje se svakodnevno otvaraju ukazuju na potpunu uzurpaciju države i vlasti od strane jednog čoveka.

Stefanović u izjavi za Kurir navodi da ne poseduje nijedan dokaz da premijer Vučić državne bezbednosne službe za lične obračune, ali da je to tema o kojoj se sve glasnije šapuće.

"Bojim se da će postati još gore ukoliko scenario na izborima ne bude onako kako je on zamislio. Sve je više političkih pritisaka. ne kažem da toga nije bilo i ranije, ali sada vlada prava epidemija", upozorava Stefanović.

Naš sagovornik dodaje da je upoznat sa tvrdnjama da su i poslanici Narodne skupštine Republike Srbije na meti praćenja i prisluškivanja, ali da se zbog toga ne oseća ugroženim.

"Svestan sam da sam zbog politike koju propagiram, kao i ostali opozicionari, na nekoj vrsti, kako bih to rekao, posebne pažnje", završava Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track