RODILA SE U TAKSIJU NA ZVEZDIN ROĐENDAN U NASELJU CRVENA ZVEZDA: Ipak zvaće se Natalija!

Drama

RODILA SE U TAKSIJU NA ZVEZDIN ROĐENDAN U NASELJU CRVENA ZVEZDA: Ipak zvaće se Natalija!

Društvo -
Natalija na svet došla u kolima u dva ujutro u naselju Crvena zvezda, a pošto je termin bio 18. mart, čini se da je žurila da se rodi na 71. rođendan Zvezde

NIŠ - Branka Ristić (25) iz niškog sela Berbatovo porodila se u petak, dva sata iza ponoći, u taksiju, kojim je pokušala da stigne do ginekološko akušerske klinike.Srećom, sasvim slučajno je naišla ekipa Hitne pomoći i prava mala drama okončana je bez problema. Mala Natalija je tako rođena u Ulici Dušana Popovića, u naselju Crvena zvezda. I tu se ne završava simbolika. Pošto je termin bio 18. mart, devojčica kao da je požurila da na svet dođe na 71. rođendan SD Crvena zvezda. Koji sat ranije i to bi se poklopilo. Inače, bebini roditelji su veliki navijači crveno-belih.

Iznenadila nas

Tata Nikola kaže da ih je Natalija sve iznenadila.- Nismo očekivali da će beba toliko poraniti. Branka se požalila na bolove, pa sam odmah pozvao taksi i krenuli smo ka bolnici. Međutim, bebi se mnogo žurilo i porođaj je počeo u vozilu. Priznajem, svi smo se uplašili, a najviše taksista, koji nas je vozio - prepričava nam Nikola.Jedan od junaka ove nesvakidašnje dogodovštine jeste i Saša Pešić, vozač „Eurotaksija“. Iako priznaje da se prepao, vozio je što je brže mogao da bi stigao do porodilišta. Ali ipak nije stigao na vreme.- Kad sam čuo kako žena viče: „Evo ga, izlazi“, isterao sam se iz pameti. Vozio sam brzo, ali oprezno, svestan da ne smem da ugrozim nikoga. Kad sam video Hitnu pomoć kako nam dolazi u susret, svanulo mi je. Prava sreća je što su naišli baš u tom trenutku - rekao je Pešić s vidnim olakšanjem.

Muškarci se uplašili

Mama Branka i devojčica su smeštene u bolnicu i obe se dobro osećaju. Ona nije paničila kao suprug i taksista.- Sve je išlo kako treba, ali su se muškarci uplašili. Natalija je preventivno pod lekarskim nadzorom, pošto je porođaj bio van bolničkih uslova. Sve je u najboljem redu - priča majka i dodaje da je srećna zbog supruga što je beba rođena u naselju koje nosi ime kao klub čiji je verni navijač.Ni ponosni otac ne krije zadovoljstvo što je ceo događaj povezan i s crveno-belima.- Oduševljen sam što je sve tako ispalo. Od detinjstva sam zvezdaš.

Svaka častFK CRVENA ZVEZDA SPREMA POKLONCelu ovu simboliku u nesvakidašnjem događaju u Nišu s crveno-belima ispratila je i uprava FK Crvena zvezda. Slavni klub iz Ljutice Bogdana spremio je prigodan poklon, koji će uručiti maloj Nataliji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja