PANIKA U GROCKOJ - KURIR NESTAO SA KIOSKA: Političarka kupila ceo tiraž da sakrije seks-aferu!
Foto: Facebook

ČITAJTE U KURIRU - Planulo: Funkcionerka SNS u akciji

PANIKA U GROCKOJ - KURIR NESTAO SA KIOSKA: Političarka kupila ceo tiraž da sakrije seks-aferu!

Društvo -
Jasmina Mandić, zamenica predsednika opštine Grocka, aktivirala se od jutra da opelješi sva prodajna mesta kako se ne bi čitalo o skandalu

BEOGRAD - Telefoni u redakciji Kurira juče su bili usijani od poziva građana koji su se požalili da u subotu ujutro na širem području Grocke nisu mogli da nađu i kupe primerak naših novina. Najverovatniji razlog zašto je tiraž „razgrabljen“ jesu obelodanjene vrele poruke Jasmine Mandić, funkcionerke SNS, koja se našla usred seks-afere s navodnim ljubavnikom, o čemu je Kurir pisao.

- U Grockoj, ali i šire, niste mogli da nađete subotnje izdanje Kurira jer je Jasmina Mandić sve pokupovala. Bukvalno je opustošila sve kioske i prodavnice i do podneva nigde niste mogli da kupite novine - kažu građani koji su se zatekli na licu mesta.

Rasprodato

Bilo je i onih koji su pozvali redakciju.

Ivica Simić, meštanin Grocke, kaže da oko pola devet ujutro nije bilo Kurira.

- Izašao sam jutros u pola devet do prodavnice i nije bilo novina. Zvao sam ljude u Beogradu da kupe i da mi donesu. Ljudi su se smejali, kažu: „Nema Kurira, rasprodato sve.“ Inače, svi pričaju o njenom slučaju - rekao je Simić.

I Dejan Jovanović, takođe iz Grocke, koji slabo kupuje novine, ali prati sajt Kurira, kaže da u subotu oko devet ujutro u centru Grocke nigde nije našao naš list.

- Sve me je to podsetilo na „Gospođu ministarku“, mislim da se sada i Nušić smeje. S tim što ova naša „ministarka“, buduća poslanica, nema muža, ona je negde oličenje svega toga, ali drugačiji je smisao. Jednostavno, ovde nisam mogao da nađem novine, ali sam čuo da u Kaluđerici ima, pa mi je tamo jedan drugar nabavio. Još su me neki prijatelji zvali da kažu da ni oni nisu našli - kaže Jovanović.

Dobrica Veljović, koji živi na izlasku iz Grocke ka Zaklopači, takođe se požalio da nije mogao da kupi Kurir, koji redovno uzima, naročito zbog dodataka Lekar i Narodni kuvar.

- Nisam mogao da nađem Kurir u prodavnici u kojoj uvek kupujem. Nije ga bilo nigde. Išao sam i do Boleča, ali sam tek našao u Vinči - rekao je Veljović.

Pukla bruka

I meštanin Kaluđerice Srba Subotić kaže da nije primetio Kurir.

- Bio sam po prodavnicama i nisam našao, jednostavno ih nisam video. Prodavci kažu da nema, ali ne i zašto. Drugih novina ima, ali Kurira ne, verujem da je zbog svega ovoga. Oni imaju tu varijantu da šalju svoje članove i to rade. Toga će biti i u budućnosti, ali ovo za vaše novine je baš čudno - rekao je Subotić.

Podsetimo, na internetu je objavljena navodna masna prepiska zamenice predsednika opštine Grocka Jasmine Mandić i njenog ljubavnika, a ona je za Kurir rekla da joj je sve namešteno usred izborne kampanje i da je reč o dva lažna profila koji su razmenjivali erotske poruke.

Na pitanje Kurira da li je tačno da je ona pokupovala sve novine i da li je molila da se povuku iz prodaje, do zaključenja broja nije odgovorila.

Napredno školovanje

OD FRIZERAJA DO EKONOMIJE

Mandićeva je na lokalnim izborima 2012, prilikom predaje odborničkih lista, prijavila da je završila za ženskog frizera. Nakon tih izbora postala je zamenica predsednika opštine Grocka, a krajem te godine, prema diplomi u koju je portal Žig info imao uvid, završila je Srednju stručnu školu u Odžacima - finansijski smer. Jedan dnevni list je 2014. objavio intervju s Mandićevom, u kojem je navedeno da je student ekonomije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track