Kraljevski par na humanitarnoj večeri u Nju Džersiju
Foto: Marina Lopičić

Pomoć Opštoj bolnici Aranđelovac

Kraljevski par na humanitarnoj večeri u Nju Džersiju

Društvo -

BEOGRAD – Njihova kraljevska visočanstva prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina, zajedno sa gospođom Beti Rumeliotis, princezinom sestrom, prisustvovali su prethodne noći humanitarnoj večeri koju je u ekskluzivnom restoranu "The Manor" u Nju Džerziju organizovala humanitarna organizacija Lajfljan Njujork koja je pod pokroviteljstvom princeze Katarine.

Ova večera organizovana je sa ciljem da se prikupe sredstva za kupovinu putničkog automobila fiat 500L koji će njihova kraljevska visočanstva darovati Opštoj bolnici u Aranđelovcu kako bi ga koristili za potrebe prevoza pacijenata kojima je potrebna terapija.

Takođe na večeri su prikupljena i sredstva za izgradnju kuće jednoj porodici u selu Mojsinju. Ova porodica godinama živi u uslovima nedostojnim čoveka uprkos izuzetno teškom stanju svih članova ove porodice. Organizaciju ove humanitarne večere svesrdno je pomogla gospođa Daniela Bošnjak Čeliković, uz nesebičnu pomoć dr Pavla Topalovića, gospodina Stanka Stankovića i gospodina Jugoslava Čelikovića.

Njihova kraljevska visočanstva prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina od srca se zahvaljuju svojim prijateljima u inostranstvu koji im godinama svesrdno pomažu u prikupljanju sredstava za zdravstvene ustanove širom zemlje, ali i za sve ostale mnogobrojne projekte koje kraljevski par vodi preko svojih Fondacija kako bi u Otadžbini obezbedili pomoć svuda gde je pomoć potrebna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja