Ana, udaj se za mene!

Kurir ih spojio

Ana, udaj se za mene!

Društvo -
Dejan Todorović iz Kuršumlije ponudio brak devojci koja u Beogradu živi u klozetu od tri kvadrata kako bi je izbavio iz horora i od njenog života napravio bajku

BEOGRAD - Od Pepeljuge do princeze!Da se pita Dejan Todorović (40) iz Kuršumlije, on bi se iste sekunde oženio devojkom koja u 21. veku živi kao u kamenom dobu. Ana Palić (33) sa Lekinog brda poslednje četiri godine provodi u klozetu veličine tri kvadratna metra, bez struje i vode, na starom pocepanom dušeku smeštenim iznad mokrog čvora. Sad joj se ukazala mogućnost da horor od života zameni onim životom koji zaslužuje. Naime, redakciji Kurira se nakon objavljivanja teksta o Ani javio Dejan s molbom da ih upoznamo. Ona se prvo snebivala, ali ipak je pristala.

Zato smo rezervisali mesto u romantičnom restoranu, a Ani smo pomogli da se spremi za sastanak. Obezbedili smo frizera, šminkera, haljinu i - čarolija je mogla da počne.

- Došao sam s namerom da se oženim. Čim sam je video, privukla me je, a sad mi je još lepša - izneo je svoje namere i zapažanja Dejan, koji je u organizaciji Kurira doputovao u Beograd kako bi nekoliko sati proveo u Aninom društvu.

Kako kaže, plakao je kad je pre desetak dana pročitao tekst o devojci koju su najrođeniji odbacili i ostavili je da živi od socijalne pomoći u uslovima nedostojnim čoveka.

- I sam sam prošao kroz tešku priču, prebegao sam sa Kosova i u Kuršumliji počeo život iznova. Našao sam posao i samo mi saputnica nedostaje.

Ana nije ostala imuna na njegove reči, ali kaže da za brak još nije spremna.

- Posle četiri godine pakla, napokon se osećam prijatno. Volela bih kada bi ovo moglo da traje duže, da se ne vraća u Kuršumliju tako brzo! Pola Srbije je proputovao da bi me upoznao - rekla nam je Ana u delu sastanka kome smo prisustvovali. Ubrzo smo ih ostavili i pustili da uživaju u ukusnom obroku.

Dejan: Dolazim opet u subotu

Dan posle sastanka javila nam se Ana da nam još jednom zahvali na divnom danu koji je provela s Dejanom.

- Zvao me je četiri puta od jutros. On je stvarno divan. U šali sam ga nazvala mladoženjom - nasmejano nam je rekla Ana, koja zbog neraščišćenih odnosa s familijom ne može da ostvari stanarsko pravo. Dejan nas je takođe pozvao i rekao da u subotu namerava ponovo da je poseti.

- Ovoga puta ostaću malo duže - priznao nam je neženja iz Kuršumlije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track