EKSKLUZIVNO: Slobinu Mariju drže zaključanu na Cetinju!

Kurir u poseti ćerki pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića

EKSKLUZIVNO: Slobinu Mariju drže zaključanu na Cetinju!

Društvo -

Slobinu miljenicu čuvaju trojica momaka, skoro nikad ne izlazi iz kuće, sedi sa spuštenim roletnama i ne prima rođake. Komšije imaju samo reči hvale za Mariju, vrlo je fina i ljubazna, a često im šalje hranu

Zašto Mariju Milošević (50), ćerku pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića, drže zaključanu u Cetinju, ekskluzivno saznaje Kurir!

U to se lično uverila naša ekipa koja je juče posetila njen dom u naselju Bogdanov kraj na Cetinju. Pokušali smo da uđemo, ali je kapija bila zaključana. Ćerku Slobodana Miloševića smo i dozivali, ali smo uspeli samo da probudimo krvoločne pse koji je čuvaju.Čuva je i dečkoS obzirom na to da su ispred kuće bila parkirana dva njena džipa, strpljivo smo čekali ne bi li se pojavila. Umesto nje, nešto posle podne pojavio se mladić koji je otključao kapiju. Od meštana smo saznali da je reč o izvesnom Saši Juriću, koji kod nje radi kao batler i vozač. Pozvali smo Jurića telefonom da nas najavi kod Marije, ali je on tvrdio da je ne poznaje i da je tobože čuo da se odselila. Nakon što je nahranio pse i počistio dvorište, kod Miloševićeve ćerke je došao još jedan čovek, za kojeg komšije spekulišu da joj je emotivni partner. On joj je doneo hranu i ceo dan proveo s njom u kući, na kojoj su sve vreme bile spuštene roletne.Komšije s kojima smo razgovarali za Mariju imaju samo reči hvale.- Marija je tu u kući, ali ne izlazi. Ima čoveka koji joj pomaže, zove se Toto, ali on je sad otišao kod njenog brata i majke u Rusiju. Ona je dobra komšinica, nećemo da se lažemo. Moja ćerka je jednom bila kod nje - rekao nam je glava porodice Boro Martinović, a zatim pozvao svoju ženu Danku da to potvrdi.- Marija nikog ne dira. Slabo izlazi, ne verujem da ćete je videti. Ponekad zna da spremi nešto od hrane i da nam pošalje. Ja nemam vremena da idem po komšiluku, ali moja ćerka Dušica je bila nekoliko puta kod nje. O Mariji sve najlepše, a ja da ulazim u njen privatan život, ne želim - rekla nam je Danka.Mira i Marko nisu dolaziliNešto rečitija i raspoloženija za slikanje bila je komšinica Nadežda Vušurović.- Ja sam je srela nekoliko puta, ali nismo imale razmenu mišljenja. Jako je prijatna. Cvetića, to jest njenu majku, nikad nisam videla, ni njenog brata, a ni Slobu, laka mu crna zemlja, nisam nikad videla - ispričala nam je Nadežda.A onda nas je nešto i zamolila:- Molim vas, pozdravite mi vojvodu Vojislava Šešelja i Legiju, oni me više interesuju.Još pati za ocemIma i onih meštana koji kažu da se Marija povukla jer i dalje pati za ocem.- Marija je zavijena u crno otkako je Slobo umro. Nije to više ista žena. Džabe je tražite, ona je sve rođake vratila s kapije. Jednostavno, ne želi ni sa kim da priča. Ima dvojicu momaka koji joj pomažu i tog jednog za koga se priča da joj je partner, i to je sve. Vrlo je oprezna i neprimetna jer ne želi da je iko uslika, a kamo li bilo šta više. Zato nikad ne podiže roletne, niti izlazi u dvorište. Komšije koje joj se najave jedino mogu s njom da popiju kafu, i to se retko dešava. Ma čudan je to život, ali ona zna da je ovde na Cetinju najsigurnija - kaže Jova M., koji nije želeo pred naš objektiv.

Opslužuju jeDONOSE JOJ BURGERE I TELEĆU ČORBUMarija Milošević, kako nam kažu njene prve komšije, nije se mnogo fizički promenila - i dalje ima crnu kosu, samo se malo ugojila. Ona, kako nam kažu, često naručuje hranu koju joj donose momci koji joj pomažu, a najčešće su to burgeri, pasta i teleća čorba.

Raskrstila sa SrbijomDEKLARIŠE SE KAO CRNOGORKAMarija Milošević na Cetinju, u naselju Bogdanov kraj, živi već 15 godina. Ona je bila udata za Slobodana Bulatovića, turističkog inspektora sa Cetinja, ali im se brak raspao posle dve godine. Na popisu stanovništva se upisala kao Crnogorka, a odranije je poznato da podržava otcepljenu Crnogorsku pravoslavnu crkvu.

Opao standardA NEKAD JE ŽIVELA U LUKSUZUĆerka pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića sada ima prilično skromnu kuću na Cetinju. Ranije je, podsetimo, sa svojim tadašnjim partnerom živela u luksuznoj vili nadomak Kuće cveća.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte još:

IVO JOSIPOVIĆ ZA KURIR: Hrvati su silovali i ubijali Srbe u Oluji!

EKSKLUZIVNO AUTORSKI TEKST RADOŠA BAJIĆA: Prezirem Tasovca, gazi po mrtvom Mandi!

TRAPAVI PINK PANTERI: Za 48 sekundi ukrali nakit od 400.000 evra!

ODLEPIO ZA STARLETOM: Nejmar kupuje stan u Budvi zbog Soraje!

TIJANINA SEKS TROJKA: Skinula prijateljici dečka, pa svi otišli zajedno na more!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track