SREĆAN PUT: Na kolovozima Srbije povoljni uslovi za vožnju, popodne oprez zbog kiše
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

SREĆAN PUT: Na kolovozima Srbije povoljni uslovi za vožnju, popodne oprez zbog kiše

Društvo -

Na putevima u Srbiji danas se očekuju povoljni uslovi za vožnju, bez većih gužvi i zastoja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS) i upozorio na moguću kišu i pljuskove popodne i uveče.

Prema poslednjim informacijama Uprave Granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Do 16. septembra vozila prolaze naizmenično na Obilaznici oko Beograda, od petlje Orlovača do mosta Ostružnica, u oba smera.

Danas će od 07.00 do 19.00 časova biti izmenjen režim saobraćaja na autoputu Beograd - Niš izmedju Begaljičkog brda i petlje Mali Požarevac, u smeru ka Nišu, a vozila će biti preusmerena u krajnju desnu traku.

Na autoputu Beograd - Novi Sad, od petlje Novi Banovci do petlje Bubanj Potok, u oba smera biće naizmenično zatvaran saobraćaj od 07.00 do 17.00 časova.

Od 07.00 do 15.00 časova, do 23. septembra u oba smera auto-puta kroz Beograd od petlje Lasta do mosta Gazela, zbog radova za saobraćaj povremeno će biti zatvorena po jedna saobraćajna traka.

Na auto-putu E-75, na deonici od petlje Novi Sad do petlje Feketić, od 07.00 do 17.00 časova zbog radova u obe kolovozne trake saobraćaj će biti zatvaran sukcesivno u preticajnim trakama u dužini do dva kilometra.

Zbog radova na popravci oštećenog kolovoza na delu autoputa E-75 ispred Mosta "broj 15" u smeru Bubanj Potok - Dobanovci i Mosta "broj 10" u smeru Dobanovci - Bubanj Potok, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila od 07.00 do 19.00 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track