PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Putevi mokri, vidljivost smanjena, mogući odroni
Foto: Kurir

Stanje na putevima

PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Putevi mokri, vidljivost smanjena, mogući odroni

Društvo -

Na putevima u Srbiji danas se zbog kiše i nestabilnih vremenskih prilika očekuju mokri kolovozi i smanjena vidljivost, a Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava i na odrone na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure.

Dodatnu opasnost u vožnji predstavljaju oštećenja na kolovozu koja su ispunjena vodom, pa se ne vide, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Od danas do 23. septemra na državnom putu I B reda, na deonici Beograd-Obrenovac, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz postavljenu semaforsku signalizaciju.

Na auto-putu E-75, na deonici od petlje Mali Požarevac do petlje Vrčin u smeru ka Beogradu, od 07.00 do 17.00 časova biće zatvarana leva saobraćajna traka.

Na autoputu Beograd - Novi Sad, od petlje Novi Banovci do petlje Bubanj Potok, u oba smera biće naizmenično zatvaran saobraćaj od 07.00 do 17.00 časova.

Od 07.00 do 15.00 časova, do 23. septembra u oba smera auto-puta kroz Beograd od petlje Lasta do mosta Gazela, zbog radova za saobraćaj povremeno će biti zatvorena po jedna saobraćajna traka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track