Najnovije vesti

VOZAČI, SMANJITE GAS: Putevi mokri i klizavi, popodne pojačan saobraćaj
Foto: Kurir

Stanje na putevima

VOZAČI, SMANJITE GAS: Putevi mokri i klizavi, popodne pojačan saobraćaj

Društvo

Na putevima u Srbiji danas popodne se očekuje pojačan saobraćaj uobičajen za poslednji radni dan u sedmici, a Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava i na mokre i klizave kolovoze zbog najavljene kiše, kao i maglu u višim planinskim predelima.

Dodatni oprez zahtevaju i deonice u košavskom području usled jakog olujnog vetra koji utiče na otežano odvijanje saobraćaja, navodi AMSS.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

Na auto-putu E-75, izmedju Begaljičkog brda i petlje Vodanj, u smeru Beograd-Niš, od 07.00 do 18.00 časova saobraćaj će se odvijati krajnjom desnom saobraćajnom trakom.

Na delu auto-puta E-75 i E-70, od petlje Dobanovci do petlje Lasta, od 22.00 do 06.00 časova, zbog radova će biti povremeno zatvarana brza ili zaustavna traka.

Od danas će se zbog sanacije klizišta na delu na delu državnog puta I B reda, deonica Donji Milanovac - Tekija, kod mesta Golubinje, od 07.00 do 17.00 časova, saobraćaj odvijati u jednom smeru, naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na državnom putu I B reda, deonica Klokočevac-Plavna, saobraćaj će se odvijati i naizmeničnim propuštanjem vozila jednom kolovoznom trakom.

Izmenjen je saobraćaj na državnom putu I B reda, deonica Beograd-Lazarevac, u zoni naselja Meljak i Stepojevac, kao i na putu Vladičin Han - Vranje, ka selu Gramadje.

Na auto-putu Beograd-Niš zbog radova kod Vrčina saobraćaj će biti usmeren na četiri novoizgradjene trake atutoputa, sa po dve u oba smera.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...