SRCE ZA MILOŠEV OSMEH: Mladi naučnik dobio novo srce u Beču
Foto: Zorana Jevtić

Uspešna intervencija

SRCE ZA MILOŠEV OSMEH: Mladi naučnik dobio novo srce u Beču

Društvo -

BEOGRAD - Mladi naučnik Miloš Nikolić, za koga su bile organizovane razne akcije prikupljanja pomoći, dobio je novo srce na klinici u Beču.

"Dragi prijatelji, veliko nam je zadovoljstvo da sa vama podelimo lepu vest da je Milošu izvršena transplantacija srca 27.oktobra 2016. godine na AKH klinici u Beču. On je sada pod jakim sedativima, pored njega je majka i svi su veoma srećni zbog uspešno izvršene intervencije.

Oporavak će zahtevati izvesno vreme i strpljenje svih. Hvala prijateljima, kolegama, udruženju "Daj mi ruku" i svima koji su se odazvali i pomogli kada je bilo najneophodnije! Zahvaljujući vama, život je pobedio! Nadamo se Miloševom brzom oporavku. Dobrodošao nazad!", objavljeno je na Fejsbuk stranici "Srce za Milošev osmeh", putem koje se između ostalog, skupljao novac za operaciju.

Podsetimo, Miloš Nikolić dospeo je u žižu javnosti ne samo po akciji koja je za njega organizovana, već i po oprečnim mišljenjima lekara da li mu je transplantacija neophodna, što je podeilo javnost i izazvalo veoma burne reakcije.

Miljko Ristić: Ne pomažite Milošu! Miloš: Nisam prevarant!

SRCE ZA MILOŠEV OSMEH: Pomozimo mladom doktoru da se izleči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track