Stefanović: Dobra saradnja policija Srbije i Slovenije
Foto: Tanjug Printscreen

Susret sa ambasadorom

Stefanović: Dobra saradnja policija Srbije i Slovenije

Društvo -

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ambasadorom Slovenije Vladimir Gasparič složili su se danas da je policijska saradnja dveju država na visokom nivou i da je od velikog značaja ostvarena komunikacija i razmena informacija kada je reč o migrantskoj krizi.

Ministar Stefanović i ambasador Gasparič, u duhu dobrih odnosa dveju zemalja, konstatovali su da je policijska saradnja na visokom nivou, ali da postoji prostor za njenim unapređenjem, navedeno je u saopštenju u kome se dodaje da se razgovaralo i o migrantskoj krizi.

"Imajući u vidu aktuelnu migrantsku krizu, dobra i otvorena komunikacija i razmena informacija između nadležnih službi koje prate migratorne tokove od velikog je značaja za Srbiju i Ministarstvo unutrašnjih poslova", rekao je Stefanović i pohvalio saradnju sa kolegama iz Slovenije na ovom polju.

Stefanović i Gasparič osvrnuli su se i na nedavnu zajedničku sednicu dve vlade i sastanak sa ministarkom unutrašnjih poslova Slovenije, koje su ocenili kao dobre i konstruktivne, rečeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track