SPECIJALNA PONUDA BIG BLUA: Popust od 50 evra za doček u Beču
Foto: Promo

SPECIJALNA PONUDA BIG BLUA: Popust od 50 evra za doček u Beču

Društvo -

Beč je, kažu, zarad mnogo čega najlepši u vreme novogodišnjih praznika. Okićen i ogrnut plaštom svetlosti prerasta u magiju kojoj je teško odoleti.

Ne propustite priliku da uživate na ulicama austrijske prestonice, da baš tu u ponoć onima koje najviše volite poželite srećnu Novu godinu. Jer, kakva su vremena sreće će nam trebati u izobilju.A sreća je i to što Agencija Big Blue, baš za novogodišnje praznike, daruje popust od 50 evra za novoprijavljene putnike koji odluče da put Beča odlete 29. ili 30. decembra. Brzo i udobno putovanje avionom uz smeštaj u hotelu IBIS BUDGET SANKT MARX 2* na bazi noćenja s doručkom sada je dostupnije mnogima – 249 ili 299 evra nova je cena aranžmana u zavisnosti od broja dana za koji se odlučite. I još nešto: doček u Beču je jednako atraktivan kako u hotelima i brojnim restoranima, tako i pod otvorenim nebom na ulicama prepunim turista iz celog sveta.

Beč - Nova godina na ulici

Beč je carski grad i jedna od najstarijih metropola Evrope. Nekadašnja je prestonica moćne imperije i moderna turistička destinacija na obalama lepog plavog Dunava. Istina je da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Hofburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem...Takođe je i grad barokne umetnosti, secesije, grad Mocarta, Betovena, Hajdna, porodice Štraus.... U njemu su stvarali još i jedan Gete, Frojd, Ajnštajn i mnogi drugi. Beč je bio i ostao prestonica koja inspiriše i motiviše, grad u kome je sve užitak počev od razgledanje preko šopšing do uživanja u brojnim tavernama uz obilje piva i domaćeg vina.

Beč – gradski park

Sve do sredine 19. veka Beč je bio opasan tvrđavom. A onda je tvrđava srušena i izgrađen je Ring, raskošna kružna avenija koja opasava upravo najuži centar Beča. Katedrala Svetog Stefana je remek delo građevinara a bez daha vas ostavlja i zgrada Bečke koncertne dvorane Muzikferajn deluje suzdržano u poređenju sa građevinama unaokolo.Jedan od simbola Beča je spomenik Johanu Štrausu, kompozitoru valcera „Na lepom plavom Dunavu“, muzike koja je postala sinonim za Beč.

Spomenik Johanu Štrusu

Hotel „Saher“ je prestonička atrakcija, jedan je od najpoznatijih hotela sveta. Izgrađen je još 1876. godine. U kafeu Saher sa pogledom na lepotu Bečke opere se dvostruko uživa jer vas uz pogled daruju i ukusom i čudesne torte po kojoj je takođe prepoznatljiv Beč.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track