Najnovije vesti

KURIR DONEO PAKETIĆE: Kiki Lesendrić usrećio decu u Tiršovoj
Foto: Nebojša Mandić

Praznična atmosfera

KURIR DONEO PAKETIĆE: Kiki Lesendrić usrećio decu u Tiršovoj

Društvo
15:58h

Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, kaže da je ovakav vid pažnje veoma važan za decu

Zoran Lesendrić, frontmen Pilota, podelio je darove koje je naša redakcija obezbedila za najmlađe koji Novu godinu dočekuju u Univerzitetskoj klinici

Dečji osmeh je neprocenjiv, pa je zato redakcija Kurira rešila da obraduje mališane koji, nažalost, novogodišnje praznike provode na lečenju u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.Potrudili smo se da im praznične dane na neki način ulepšamo, a paketiće im je podelio Zoran Kiki Lesendrić, frontmen grupe Piloti, kome su se veoma obradovali. Bili su ushićeni kad su ga ugledali, razgovarali s njim i fotografisali se.- Hvala mnogo Kuriru na ovoj ideji da podeli paketiće deci za Novu godinu, to je zaista lep gest. Oni su najosetljiviji u ovim danima, nisu u svojim domovima s porodicom. Nikada mi nije bio problem da se odazovem ovakvim akcijama i da sviramo humanitarne koncerte koji su uglavnom i bili za decu i klinike - naveo je Kiki.

Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, kaže da je ovakav vid pažnje veoma važan za decu.- Boravak u bolnici je stresan za svako dete. Posebno je teško kad deca budu kod nas za praznike. Hvala Kikiju i redakciji Kurira što su mališanima ulepšali praznike u Tiršovoj.M. B.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...