UŽIVANJE U ZIMSKIM SPORTOVIMA: MK Grupa odvela na Kopaonik decu sa KiM
Foto: Damir Dervišagić

Čarolije na planini

UŽIVANJE U ZIMSKIM SPORTOVIMA: MK Grupa odvela na Kopaonik decu sa KiM

Društvo -

KOPAONIK - Tridesetak najboljih osnovaca sa Kosova i Metohije trenutno boravi na Kopaoniku u okviru zimovanja koje im je osmu godinu zaredom omogućila MK Grupa kao nagradu za odličan uspeh postignut u ovoj školskoj godini.

Za učenike od petog do osmog razreda tokom cele nedelje organizovana je besplatna škola skijanja, dok u popodnevnim časovima mališani učestvuju u radionicama koje unapređuju njihove veštine i podstiču kreativan način mišljenja, saopšteno je iz MK Grupe.

Deci je omogućeno i uživanje u bazenu i spa centru hotela Grand, ali i kuglanju, stonom tenisu i brojnim drugim sportsko-rekreativnim aktivnostima.

"MK Grupa je kroz svoj rad godinama posvećena obezbeđivanju humanijih uslova za život i odrastanje mališana, kao i unapređenju zajednice u kojoj posluje. Srećni smo što tradiciju zimovanja dece sa Kosova i Metohije nastavljamo i ove godine u nameri da im omogućimo uživanje u zimskim sportovima i aktivnostima na planini", izjavila je Milica Jovetić, HR specijalista MK Grupe.

Dodaje da su im vremenski uslovi "išli na ruku" i da su pojedinci, prema oceni instruktora, pokazali da su vrlo talentovani za skijanje.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Drago nam je da MK Grupa iz godine u godinu prepoznaje značaj organizovanja ove akcije za osnovce sa Kosova. Zahvaljujući boravku na Kopaoniku pojedini mališani ove godine su prvi put stali na skije i mogli da uživaju u svim lepotama Kopaonika", izjavio je Bratislav Bogdanović, učitelj veronauke u osnovnoj školi "Kralj Milutin" iz Gračanice.

Pored zimovanja za decu sa Kosova i Metohije, MK Grupa tokom godine organizuje brojne aktivnosti u nameri da istakne značaj društveno odgovornog poslovanja i pomogne i pruži podršku onima kojima je to neophodno, navodi se u saopštenju.

(Agencije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track