icon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon_reactsoc-viber

Najnovije vesti

Espreso.rs


Adria media

KOMPLETNO OBAVLJANJE POSLA ELKTRONSKI: Republički geodetski zavod dobio eŠalter
Foto: eŠalter

KOMPLETNO OBAVLJANJE POSLA ELKTRONSKI: Republički geodetski zavod dobio eŠalter

Društvo

Први пут од свог оснивања, 1. јула, Републички геодетски завод добија еШалтер преко ког ће се комплетно пословање обављати електронски, а укључиваће и коришћење електронског потписа. У оквиру пилот пројекта прве ће у понуди бити услуге катастра водова и то за свих 17 београдских општина.

 

Након евалуације резултата пилот пројекта, који ће послужити да се што боље обликују пословни процеси у електронском систему, у плану је пружање услуга еШалтера за катастар водова за целу територију Републике Србије, а потом и услуга катастра непокретности.

foto: eŠalter

Путем еШалтера уводи се двосмерна дигитална комуникацијом која подразумева размену електронски потписаних докумената. На тај начин је, у почетној фази, професионалним корисницима услуга РГЗ-а, омогућено савремено, електронско пословање које, пружа могућност брзог подношења захтева, сталног праћење статуса захтева и једноставан пријем тражених података и докумената.

 

Пилот пројекат ,који почиње 1. јула, је први корак ка електронском систему који ће повезати све пословне процесе РГЗ-а. Увођење електронског пословања обезбедиће све предности брзог и ефикасног рада и пружања услуга за грађане, приватне организације и јавне институције. Нова електронска услуга представља резултат реформи које се спроводе у Републичком геодетском заводу уз подршку Светске банке и кроз пројекат „Унапређење земљишне администрације у Србији“.

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

TAGOVI:

eŠalter

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...