DRAMA KOD DIMITROVGRADA DECA ČUVALA STOKU PA SE IZGUBILA: Vojska i policija tragali za njima celu noć, pronašli ih jutros
Foto: Vojska Srbije

Otac prijavio nestanak

DRAMA KOD DIMITROVGRADA DECA ČUVALA STOKU PA SE IZGUBILA: Vojska i policija tragali za njima celu noć, pronašli ih jutros

Srbija -

BEOGRAD - Tokom obavljanja svojih redovnih dužnosti i obaveza, pripadnici Vojske Srbije još jednom su pokazali da su uvek uz svoj narod i da na njihovu pomoć mogu da računaju kad god im zatreba.

Pripadnici Zajedničkih snaga Vojske i Policije, angažovani na obezbeđenju dela državne granice, pronašli su dvoje dece starosti 16 i 9 godina, iz sela Dragovita kod Poganova – u opštini Dimitrovgrad, koja su se sinoć u večernjim satima izgubila čuvajući stoku.

Nestanak dece prijavio je otac na jednom od punktova Zajedničkih snaga. Hitrom reakcijom komande i pripadnika Zajedničkih snaga, veoma brzo otpočela je potraga za decom, koja su nakon celonoćne potrage, jutros oko 10 sati pronađena na putu za selo Petačince.

Pripadnici Zajedničkih snaga Vojske i Policije, odveli su decu do Zdravstvenog centra u Dimitrovgradu, gde će im biti utvrđeno zdravstveno stanje.

- Pripadnici Zajedničkih snaga Vojske i Policije izvršavaju svoje zadatke obezbeđenja državne granice, sprečavanja ilegalnih prelazaka granice i pokušaja krijumčarenja ljudi. Ovaj put, kao i mnogo puta ranije izašli smo u susret zahtevima lokalnih meštana i uspeli da pronađemo decu koja su se izgubila. Briga o stanovništvu će i ubuduće biti jedan od najvažnijih zadataka za sve vojnike i policajce angažovane na ovom zadatku – rekao je komandant Zajedničkih snaga, pukovnik Vladeta Baltić.

( Kurir.rs/ Foto Ministarstvo odbrane)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Pakao za nesrećnu porodicu ne prestaje, sad im ne daju obdukcioni nalaz!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track