Čarter let, sjajni hoteli i još bolje cene – paket za dvoje
Foto: Promo

Čarter let, sjajni hoteli i još bolje cene – paket za dvoje

Društvo -

Ostrvo Zakintos je letnji san mnogih. Sasvim razumljivo jer su i starogrčki bogovi Artemida i Apolon ovo ostrvo birali za odmor - zbog blage klime, idiličnih pejzaža, peščanih obala, dubokog, plavog mora i magičnih zalazaka sunca. Grad Zakintos je glavni grad i najvažnija luka na ostrvu. U njemu se nalazi nekoliko muzeja, od kojih je jedan posvećen Dionisu Solomonu, piscu grčke nacionalne himne, po kome i glavni trg nosi naziv. Pored muzeja, u gradu se nalazi i nekoliko crkava, kao i venecijansko utvrđenje.

foto: Promo

Ovo ostrvo je i jedno od najprodavanijih za sezonu pred nama u Agenciji Big Bleu koja svojim gostima omogućava tokom sezone ugodan avio-let uz smeštaj u odabranim hotelima i apartmanima. Mađu njima su i Sofos Apartmani udaljeni svega 300 metara od lepe široke peščane plaže, u mestu Tsilivi. Ovaj kompleks apartmana nalazi se na uzvišenju pored hotela Lasante sa čije terase se pruža divan pogled na more i ostrvo. Od aerodroma kompleks je udaljen samo sedam kilometara što znači da je transfer izuzetno brz. Sobe tipa studio su namenjene za smeštaj dve osobe i svaka ima kuhinju opremljenu tanjirima i escajgom, frižiderom koji je besplatan, kupatilom (tuš/WC). Gosti takođe mogu u sobama koristiti i klima uređaj bez doplate. Usluga u ovom smeštajnom kompleksu je na bazi najma. Cena aranžamna za polazak 30. juna je 299 evra za dve osobe.

Eleana Hotel 3* je u najstrožem centru letovališta Argasi. Okružen je brojnim restoranima, kafeterijama, marketima i mestima za zabavu. Plaža je udaljena 250 metara. Gosti ga promovišu kao izvanredan i udoban hotel dizajniran u modernom stilu koji karakteriše jednostavnost. Nudi sve ono što se očekuje od jednog savremenog porodičnog hotela. Cena za polazak 30. juna je 399 evra za dve osobe za uslugu noćenje sa doručkom.

foto: Promo

Zanimljiv koncept krasi i hotel Strofades 3* . Ovaj divni kompleks smešten je u mestu Tsilivi na samoj plaži. Od centra ovog poznatog turističkog mesta udaljen je svega 500 metara. Lepo okruženje, udobne sobe i odlična usluga čine ovaj hotel savršenim mestom za odmor. Cena za polazak 30. jun iznosi 799 evra za dve osobe u varijanti all inclusive usluge.

Iz bogate ponude agencije Big Blue za let 30. juna preporučujemo još i Zakynthos Hotel 3* okružen zelenilom, u mestu Akrotiri. U varijanti all inclusive koncepta cena je 699 evra za dve osobe. I Mavrikos Hotel 3* , takođe u mestu Tsilivi, jedan je od aduta ponude. Udaljen je oko 50 metara od centra mesta. Peščana gradska plaža s plavom zastavicom kao potvrdom kvaliteta udaljena je oko 700 metara od hotela. Koncept je all inclusive a cena za dve osobe za polazak 30. juna je 699 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track