(VIDEO) DRAMA U ATINI: Putnici Er Srbije 24 časa zarobljeni na aerodromu!
Foto: Kurir čitaoci

Deca i stari nemoćni, zavladala histerija

(VIDEO) DRAMA U ATINI: Putnici Er Srbije 24 časa zarobljeni na aerodromu!

Društvo -

ATINA - Avion Er Srbije na liniji Beograd-Atina, koji je trebalo da poleti juče u 15.35 časova, i dalje se nalazi na atinskom aerodromu zobg kvara na letelici, saznaje Kurir.

Redakciji Kurira javilo se nekoliko revoltiranih putnika koji su zgroženi činjenicom da u Beograd ne mogu da se vrate već 24 časa.

"Ušli smo u avion juče oko 15.30 časova, da bi nakon 4 sata ustanovili da je avion pokvaren i da će kasniti. Nekoliko puta su nas iskrcavali, pa ukrcavali, neprekidno navodno pokušavajući da osposobe letelicu", kazala je za Kurir jedna od putnica iz aviona.

foto: Kurir čitaoci

Ona tvrdi da su nadležni iz Er Srbije tek u 3 časa posle ponoći putnike smestili u hotel.

"Rečeno nam je da će u toku noći stići deo za avion koji je bio pokvaren, te da ćemo nakon popravke odmah poleteti", kaže putnica napominjući da nije bilo reči ni pomena o tome da se pošalje drugi avion po zarobljene putnike.

Kako saznajemo, agonija putnika trajala je do popodneva, kada su se ponovo ukrcali u avion.

foto: Kurir čitaoci

"Nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja da se letelica pokrene, ponovo nam je saopšteno da nećemo poleteti. U avionu ima starih ljudi, male dece, zavladala je opšta histerija zbog ovakvog neprofesionalizma kojem smo izloženi od nacionalne avio-kompanije", rekla je ona.

Na sajtu Er Srbije stoji da će let iz Atine, koji je bio planiran da sleti nešto posle 12 sati, na beogradskom aerodromu biti oko 15.30 časova. Takođe, na sajtu je najavljeno da će kasniti još nekoliko letova.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Drama na letu Barselona - Beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track