Leto na Samosu za dve osobe - neverovatnih 549 evra
Foto: Promo

LAST MINUTE SPECIJALNA PONUDA AGENCIJE BIG BLUE

Leto na Samosu za dve osobe - neverovatnih 549 evra

Društvo -

Grko ostrvo Samos je carstvo harmonije i lepote koje budi čula i poziva na opuštanje i uživanje. Iako deveto po veličini u Grčkoj, masovni turizam ga još nije osvojio. Zbog toga u ovom komadiću raja površine 477, 4 kvadratnih kilometara, na kojem živi oko 60.000 stanovnika, treba uživati dok se ne pojavi na mapi brojnih turističkih agencija.

Do Samosa se najbrže stiže avionom. Iz Srbije čarter letovima Agencije Big Blue koja je za ovo leto, baš na ovom kopnu u vodama Egeja a samo 1,6 kilometara udaljenom od turske obale, rezervisala za svoje putnike hotele po meri i ukusu većine. Last minute specijalna ponuda uz sve daruje i niz drugih povoljnosti za sve one oji se odluče da put ovog u zelenilo ogrnutog ostrva krenu 13. Ili 23.jula.

foto: Promo

ZEFIROS BEACH HOTEL 3* je udaljen šest kilometara od gradića Pitagorio i kilometer više od aerodroma “Usidren” je uz tri kilometra dugu Mikali plažu, jednu od najlepših na ostrvu. Komforne i klimatizovane sobe su namenjene za smeštaj dve ili tri osobe. Uz usluga na bazi polupansiona cena aranžmana s polaskom 13. Jula iznosi 1.199 evra za dve osobe odnosno 649 evra po osobi za polazak 23.jula.

Hotel SAMOS BAY 3*ima karakteristiku idealno lociranog. Ukras je oboda glavnog grada Samosa od čijeg centra je udaljen samo 700 metara. Za goste hotela obezbeđeno je uživanje na jednoj od najlepših šljunkovitih plaža na ostrvu u zalivu Gago koja je deo kompleksa. Idealno je mesto za sve one koji žele aktivan odmor u gradskom ambijentu. Usluga je na bazi polupansiona – doručak i večera po principu švedskog stola, samoposluživanje. Cena: za polazak 13. jula – 1.199 evra za dve osobe LAST MINUTE SPECIJALNA PONUDA; za polazak 23.jJula - 619 evra po osobi.

PENELOPE STUDIOS je kompleks apartmana na samoj plaži, u mestu Potokaki udaljenom oko 2,5 kilometra od Pitagorija. Apartmani se naslanjaju na kamenito-šljunkovitu plažu s kojom čine celinu.Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, a cena aranžmana sa polaskom 13. jula iznosi svega 549 evra za dve osobe LAST MINUTE SPECIJALNA PONUDA . Cena za polazak 23. jula je 349 evra po osobi.

foto: Promo

Zgrada apartmana IRIS STUDIOS je nedaleko od luke u centru mesta Pitagorio. Grad Samos daleko je 13 a aerodrom tri kilometra. Kompleks je smešten blizu marine, u neposrednoj blizini kafića i restorna i namenjen je gostima koji bi želeli da provedu aktivniji odmor. Peščano-šljunkovita gradska plaža udaljena je svega 200 metara od apartmana. Usluga je na bazi najma. Cena s polaskom 23. jula iznosi 349 evra po osobi.

ARION HOTEL 4*()je nadomak turističkog mesta Kokari, na severnoj strani ostrva. Izgrađen je na uzvišenju, odakle sa kojeg se pruža predivan pogled na gradić, more i šumom obrasle padine ostrva. U neposrednoj blizini su i najlepše plaže ostrva, Lemonakia i Tsamadou, do kojih nekoliko puta dnevno saobraća hotelski šatl-bus, basplatan za goste hotela. Usluga je na bazi polupansion (doručak i večera po principu švedskog stola). Cena aranžmana u terminu od 23.07. je 679 evra.

U cenu svih aranžmana auračunata je avio-karta, svi transferi, usluga vodiča….

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track