Popust od 20% i besplatan smeštaj za dete
Foto: Promo

BIG BLUE:SJAJNA PONUDA ZA LETO U BUDVANSKOM HOTELU PARK 3*

Popust od 20% i besplatan smeštaj za dete

Društvo -

Pred Vama je još jedno idelano mesto za dobar odmor. Adresa je Hotel Park 3* Budva. Za smenu koja počinje 29.jula i traje do 5.avgusta (7 noćenja) Agencija Big Blue daruje svojim klijentima popust od 20 % na cenu aranžmana s bonusom iskazanim kroz besplatan boravak za prvo dete do šest godina u pratnji dve odrasle osobe.

Budvanski hotel Park pripada kategoriji hotela u kojima se odmor od žestokog ritma svakodnevnice pretvara u istinsko zadovoljstvo kako za pojedinca tako i za celu porodicu zbog čega je apsolutno atraktivan za sve tipove gostiju. Nalazi se na morskoj obali, udaljen samo par koraka od magične Slovenske plaže. Posebnu dimenziju ima u činjenici da je ušuškan u obilju zelenila koje u vrelim letnjim danima daruje ne samo prirodni zaklon već i lepezu mirisa Mediterana s bogatim ozonskim osveženjem. Osim što je uz obalu mora sa kojeg dopiru šumovi talasa gostima pruža i lepotu užitka u hotelskom parku kao i radost laganog koračanja osmišljenim šetalištem koje spaja budvanski Stari grad sa Bečićima.

foto: Promo

Arhitektonski nenametljiva zgrada hotela dominira prostranim prirodnim parkom u kome je i letnji restoran sa skoro 600 mesta. Sve hotelske sobe, koje posle rekonstrukcije odišu umirujućim tonovima, opremljene su po zahtevima savremenog gosta darujući maksimalan i neopterećujući komfor. Osim kupatila sa fenom za sušenje kose, deo inventara su i fiksini telefon, TV aparat, klima uređaj, mini-bar i bežična internet konekcija. Sobe su klimatizovane i sa prostranim balkonom. Gostima je na raspolaganju 119 soba sa 308 ležajeva odnosno 34 pomoćna ležaja. U hotelskom vrtu su brone leželjke i suncobrani, kao i bar s doborm ponudom osvežavajućih i alkoholnih pića, kafe…

foto: Promo

Uz sve ovo ide i čarolije Budve, letovališta koje je zarad svoje lepote odavno promovisano u “kraljicu Mediterana”. Izdvaja se saznanjem da je osim što je prestižna tačka na turističkoj mapi Evrope istovremeno i grad teatar, festivalski grad i letovalište s prefiksom mondenskog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track