Najnovije vesti

(FOTO) VULIN NAJVEĆA ŠLIHTARA, KAKVU SRBIJA NIKAD NIJE VIDELA: Pogledajte, šta je sad smislio! Evo šta traži pod oznakom HITNO!
Foto: Stefan Jokić

Dokazao da mu nema ravnog u podilaženju

(FOTO) VULIN NAJVEĆA ŠLIHTARA, KAKVU SRBIJA NIKAD NIJE VIDELA: Pogledajte, šta je sad smislio! Evo šta traži pod oznakom HITNO!

Društvo

BEOGRAD - Ministar vojni Aleksandar Vulin dokazao je da mu nema ravnog kada je reč o podilaženju.

foto: Stefan Jokić

On je zvaničnim dopisom, pod oznakom HITNO, predložio da se u službene prostorije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije postave fotografije predsednika Republike Aleksandra Vučića, saznaje Kurir u kabinetu ministra odbrane!

 

Tako Vulin, u čak tri varijante, predlaže da se Vučićeve fotografije postave na sledećim mestima:

foto: Stefan Jokić

- U prvoj varijanti bile bi postavljene u kabinetima i kancelarijama načelnika i zamenika načelnika Generalštaba VS, zatim načelnika organizacionih jedinica GŠ VS, kao i komandanata brigada i bataljona, profesionalnih vojnih lica poput brigadnih generala, glavnih podoficira brigade i višim.

foto: Kurir/Printscreen

- U drugoj varijanti Vučićeve slike bile bi postavljene i u salama domova Vojske Srbije i vojničkim klubovima u kojima se održavaju svečani skupovi.

foto: Stefan Jokić

- U trećoj varijanti Vulin svojim predlogom obuhvata načelnika i zamenika načelnika Geberalštaba VS, zatim načelnike organizacionih jedinica GŠ VS, komandante operativnog nivoa i komandante garnizona i garnizonskih mesta.

 

Na kraju dopisa ministar Vulin traži i da mu se u predviđenom roku pošalju podaci o potrebnom broju fotografja, ali i ramova za fotografije predsednika!

 

(Kurir.rs/Foto: Stefan Jokić)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...