BEOGRAĐANKA OSTAVILA BRUTALNO ISKRENO PISMO ZBOG ODLASKA IZ SRBIJE: Usledile su žestoke reakcije, ovako su joj odgovorili!
Foto: Dado Đilas, Printscreen

Podeljena mišljenja uzburkala društvene mreže

BEOGRAĐANKA OSTAVILA BRUTALNO ISKRENO PISMO ZBOG ODLASKA IZ SRBIJE: Usledile su žestoke reakcije, ovako su joj odgovorili!

Društvo -

Iz Srbije svake godine odlazi sve više mladih, a Beograđanka Tatjana koja je konačna presekla i odlučila da bolji život potraži negde van naših granica izazvala je podeljene reakcije svojih sugrađana.

foto: Dado Đilas, Marina Lopičić

Naime, nakon što je u brutalno iskrenom pismu na Fejsbuku objasnila koji su sve razlozi za odlazak i oprostila se sa domovinom, komentari su bili podeljeni, a nisu retki ni oni koji su ušli u otvorenu raspravu o tom da li je njena ogorčenost opravdana.

ZBOGOM, SRBIJO! BRUTALNO ISKRENO PISMO BEOGRAĐANKE: Ovo su stvari zbog kojih vas napuštam!

Anonimna devojka nije krila tugu zbog napuštanja zemlje u kojoj je rođena i odrasla, ali ni bes zbog svih tih administracija, zdravstva, prosvete, Poreske uprave i niskih poriva svih onih službenika i prodavaca koji su je, kako je navela, doveli do konačnog zaključka da budućnost postoji samo negde van Srbije.

foto: Kurir.rs/Nebojša Mandić

Usledile su desetine komentara i reakcija na njeno pismo. I dok je bilo onih koji su se u njenim redovima i sami pronašli i izveli isti zaključak, drugi su je, pak, žestoko kritikovali.

foto: Nebojša Mandić

"Pa šta si čekala 14 godina kad je tako loše? Što ne dođe posle prve, odmah kad si videla kako je",

foto: Printscreen

"Aha, možda ti koja ćeš se tamo udati i nakačiti nekom na leđa. Sa 1.500 evra platom, nećeš imati ni za stan i osnovne troškove, a kamoli da se obučeš, jedeš, i putuješ do posla. A o avionima do Beograda ćeš da sanjaš, i uspeš jednom godišnje uz pomoć revolving kredita. Bio sam 40 godina na zapadu, i te avioni-kamioni priče, još samo žene propagiraju koje nikad ništa nisu radile u životu, ni tamo ni ovde",

foto: Printscreen

"Koliko je ona ogorčena, ne mogu da verujem, pa njoj i tamo niko neće da valja, jer će svakom naći manu",

foto: Printscreen

"Ljudi moji, ogorčena je sa pravom, sve što je nabrojala treba da bude osnovno pravo čoveka u svakoj normalnoj zemlji, nažalost ovde nije",

foto: Printscreen

"Zbogom i tebi, Tatjana, od nas koji ostajemo ovde i nemamo drugu majku od naše Srbije, zbogom tebi i piši kako ti je tamo sa svim tim Welcome, Willkommen, Velkommen, Velkomin, Benvenuta",

foto: Printscreen

samo su neki od komentara koji su se nizali ispod njenog pisma.

(Kurir.rs/Foto: Dado Đilas, Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 24 ČASA STRAŽA ZA NIČIĆEVE LJUBIČICE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track