(FOTO) STIGLI PRVI BRUCOŠI: Ekonomski fakultet dočekao novu generaciju studenata
Foto: Privatna arhiva

(FOTO) STIGLI PRVI BRUCOŠI: Ekonomski fakultet dočekao novu generaciju studenata

Društvo -

Ekonomski fakultet u Beogradu dočekao je danas novu generaciju od 1000 studenata, kojima sutra počinje nastava.

“Tu smo zbog vas ne samo da bismo vas uveli u tajne ekonomske nauke, već i da bismo vam objasnili da je jedan zarađen dinar vredniji od 100 poklonjenih, da je časnije na ispitu dati pogrešan odgovor nego varati, da je odgovornost obrazovanih ljudi u našoj malenoj i siromašnoj zemlji sa četvrtinom nepismenog stanovništva, u kojoj istovremeno među visokoobrazovanim jedna trećina „diplomaca“ poseduje diplomu sumnjivog kvaliteta, mnogo veća nego u drugim zemljama”, poručio je novoupisanim studentima dekan Branislav Boričić , na svečanosti povodom nove školske godine.

foto: Privatna arhiva

Ekonomski fakultet poklonio je komplet knjiga za prvu godinu novim studentima koji su na prijemnom ostvarili 100 i više bodova, a organizovan je i „Open day“ na kome su se novoj generaciji predstavile sve vannastavne aktivnosti.

Studenti će školsku 2017/2018 početi u renoviranom zdanju. Fakultet je iskoristio letnju pauzu i renovirao velike amfiteatre, nekoliko slušaonica, toalete i klimatizovao veći deo zgrade.

Kao znak dobrodošlice, a sa ciljem sve bolje komunikacije sa studentima, Ekonomski fakultet je otvorio i svoj javni Viber nalog.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Evo zbog čega je Zoran Marjanović odveden u pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track