Fly Fly Travel nastavlja da obara rekorde u broju osvojenih nagrada
Foto: Promo

Fly Fly Travel nastavlja da obara rekorde u broju osvojenih nagrada

Društvo -

Turistička agencija „ Fly Fly Travel“ je treću godinu zaredom, dobitnik prestižne nagrade za najbolju turističku agenciju Jugoistočne Evrope – „Brand Leader Award“.

foto: Promo

Brand Leader nagradu dobijaju samo lideri iz svoje oblasti delovanja na osnovu inovativnosti i tržišne zastupljenosti a ista je dodeljena u sklopu 7. Biznis konferencije SEET 2017. godine „ Turističko tržište Jugoistočne Evrope“. Konačna odluka o nagrađenim kompanijama, donosi se na osnovu njihove tržišne prepoznatljivosti i konkurentnosti na turističkom tržištu. Ispred kompanije „Fly Fly Travel“ nagradu je primila brend menadžerka Sanja Milović i tom prilikom izjavila:

foto: Promo

Prava nam je čast i zadovoljstvo da je kompanija Fly Fly Travel ponovo prepoznata kao najuspešnija iz svoje oblasti poslovanja. Nagrade ovakvog tipa predstavljaju veliko priznanje za naš rad ali i obavezu da u budućnosti nastavimo ovim tempom da razvijamo poslovanje. Kao što mnogi od Vas znaju trenutno poslujemo pored Srbije u Austriji, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Turskoj. Drago nam je da se naš kvalitet i sistem rada širi van granica Srbije i da Fly Fly postaje sve prepoznatljiviji brend u Evropi.“

„Fly Fly Travel“ je dobitnik brojnih nagrada iz oblasti turizma, a pored gore pomenute tu spadaju: Biznis Partner, Top Serbian Brand, Zlatno turističko srce i mnoge druge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track