Dobitnici G-Drive poklon akcije kompanije NIS posetili Sankt-Peterburg
Foto: Promo

Dobitnici G-Drive poklon akcije kompanije NIS posetili Sankt-Peterburg

Društvo -

Dobitnici poklon-putovanja koje je obezbedila kompanija NIS u okviru G-Drive poklon akcije na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama boravili su u trodnevnoj poseti Sankt Peterburgu.

NIS je tokom novembra meseca pripremio posebna iznenađenja za sve potrošače koji su se na odabranim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama opredelili za premijum G-Drive goriva vrhunskog kvaliteta, a osim dvadeset poklon putovanja u severnu rusku prestonicu, bogat fond poklona uključivao je više od sto hiljada poklona, a među njima i elektronske uređaje, odnosno deset laptova, deset tablet računara, kao i mnoge druge vredne poklone.

Kuponi sa osvojenim putovanjem izvučeni su na NIS-ovim benzinskim stanicama u Smederevu, Beogradu, Kruševcu, Vranju, Užicu, Bačkoj Palanci, Kikindi, Mladenovcu, Jagodini, Šapcu, Nišu i Valjevu, a srećni dobitnici su tokom boravka u Sankt-Peterburgu imali priliku da se upoznaju sa kapitenom fudbalske reprezentacije Srbije i prvotimcem domaćeg FK „Zenit“, Branislavom Ivanovićem, kao i da iz VIP lože spektakularne Sankt-Peterburg Arene gledaju meč koji su popularni Peterburžani odigrali u okviru ruskog nacionalnog prvenstva protiv FK „Ural“.

foto: Promo

Premijum G-Drive goriva kompanije NIS proizvedena su prema najvišim tehnološkim standardima, od domaćih visokokvalitetnih derivata evro-5 kvaliteta u koje se naknadno dodaju kompleksi aditiva renomiranih svetskih proizvođača. U poređenju sa standardnim benzinom i evro dizelom, derivati nove generacije G-Drive obezbeđuju efikasnije sagorevanje goriva, a samim tim i veću snagu, bolju startnost i stabilniji rad motora. Zahvaljujući aktivnim komponentama poslednje generacije, stooktanski benzin G-Drive 100 i premijum dizel gorivo G-Drive Diesel, pored poboljšanih performansi motora, pružaju i profesionalnu zaštitu čitavom sistemu za gorivo čime se produžava radni vek motora.

Više informacija o prednostima premijum G-Drive derivata, dostupne su na sajtu www.gazprom-neft.ru i www.nispetrol.rs. Osim toga, kupcima je na raspolaganju i kol centar NIS-a sa brojem telefona 0800 008 888. Pozivanje ovog broja je besplatno.

Dodatna informacija:

Premijum G-Drive goriva kompanije NIS dostupna su potrošačima na GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama u Srbiji i regionu koje osim goriva visokog kvaliteta proizvedenog po najvišim evropskim standardima, potrošačima nude širok spektar dopunskog asortimana kao i bogat izbor pratećih usluga.

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja