AKCIJA KURIRA: Kojićima će biti renovirana kuća! Našoj sreći nema kraja, hvala svima do neba!
Foto: Slađana Stevanović

humano

AKCIJA KURIRA: Kojićima će biti renovirana kuća! Našoj sreći nema kraja, hvala svima do neba!

Društvo -

Luka (14), Elizabeta (11) Jovana (6) i Marnet Kojić, supruga nastradalog Milana Kojića (49), koga je ubio brzi voz u valjevskom selu Popučke, uskoro će se dobiti novi dom!

Nakon što je u Kuriru objavljena priča o teškoj situaciji ove porodice koja živi u neuslovnoj kući, u kojoj im je zbog duga pre dve godine isključena struja, pomoć je obezbedio predsednik opštine Ub i visoki funkcioner SNS Darko Glišić. Zahvaljujući njegovom angažovanju, kuća Kojića biće rekonstruisana od poda do krova, a ovoj porodici biće obezbeđeni i nov nameštaj i bela tehnika.

Glišić je obišao Kojiće i uručio im jednokratnu novčanu pomoć, dok će građevinci uskoro započeti radove na kompletnoj rekonstrukciji kuće.

"Presrećni smo. Hvala svima do neba. Deca će konačno dobiti kuću u kojoj može da se živi", rekla je Marnet, koja se zbog ljubavi sa Filipina doselila u Valjevo još 1999. godine.

Kako saznajemo, Glišiću ovo nije prvi put da pomaže porodicama kojima je pomoć neophodna. "Dužnost svih nas je da pomognemo ukoliko možemo. Kada sam pročitao priču koju ste objavili, znao sam da moram da učinim nešto. Ovoj porodici će biti obezbeđeno sve što joj je potrebno", rekao je kratko Glišić.

Do kraja ove sedmice Kojići bi trebalo da dobiju i struju, pošto zbog duga već dve godine žive u mraku, a pored toga, stiglo je obećanje da će za majku troje dece biti rešeno pitanje dokumenata koji se tiču boravka u Srbiji, pošto ova žena još nema srpsko državljanstvo.

(Kurir.rs/S.S.)

Foto: Slađana Stevanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! SRBIJA I KOSOVO ZAJEDNO ULAZE U EU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja