Najnovije vesti

VOZAČI, PRILAGODITE BRZINU: Odroni prete širom Srbije, oprezno u saobraćaju
Foto: Dragana Udovičić

STANJE NA PUTEVIMA

VOZAČI, PRILAGODITE BRZINU: Odroni prete širom Srbije, oprezno u saobraćaju

Društvo

Auto-moto Savet Srbije (AMSS) upozorio je ovog jutra da su zbog porasta temperature i povremeno slabe kiše mogući odroni i to pored Ibra između Kraljeva i Raške, uz Drinu od Malog Zvornika ka Ljuboviji, i u Ovčar banji.

 

Odrona ima kroz Grdeličku, Sićevačku i Drensku klisuru, kao i pored Dunava izmedju Velikog Gradišta, Donjeg Milanovca i Golupca, naveo je AMSS.

 

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a na graničnim prelazima na putničkim terminalima čeka se do 30 minuta. Na prelazu Gostun obustavljen je saobraćaj zbog odrona na putu u medjuprostoru. Za teretna vozila zadržavanja na izlazu iz Srbije na prelazima Batrovci i Šid su 120 minuta, a na prelazu Gradina 100 minuta.

 

Velika količina vode i poplavljen kolovoz uslovili su obustavu saobraćaja na deonici Kruševac-Đunis, zbog izlivanja reke Južne Morave u mestu Djunis.

Zbog loših vremenskih uslova odloženi su radovi na deonici Gornji Milanovac - Preljina, kao i na deonici Kartovska stena - Guča.

 

Radovi se odvijaju na više deonica na putevima u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: Dragana Udovičić)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...