PLAĆANJE NA ODLOŽENO UZ:  „Sa nama na putu“ karticu lojalnosti!
Foto: Promo

PLAĆANJE NA ODLOŽENO UZ: „Sa nama na putu“ karticu lojalnosti!

Društvo -

Beograd, 8. marta, 2018. godine

Beograd, 8. marta, 2018. godineKompanija NIS je u saradnji sa Sberbankom obezbedila za svoje potrošače dodatnu pogodnost korišćenja platne „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti, koja omogućava plaćanje na odloženo do 45 dana goriva i dodatnog asortimana na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji. Na ovaj način NIS je nastavio da unapređuje „Sa nama na putu“ program lojalnosti.

foto: Promo

Korisnici kartice lojalnosti mogu da biraju da li će da plaćaju na odloženo ili da svoj račun umanje bonus poenima. Uz platnu „Sa nama na putu“ karticu korisnici dobijaju i besplatnu asistenciju na putu u narednih godinu dana.

foto: Promo

Kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, NIS konstantno radi na unapređenju ponude i proizvoda na svojim benzinskim stanicama kako bi zadovoljio zahteve svojih potrošača i opravdao njihovo poverenje. Uvođenjem dodatne funkcionalnosti odloženog plaćanja u okviru najveće maloprodajne mreže u Srbiji, NIS izlazi u susret potrebama potrošača pružajući im mogućnost odlaganja obaveze plaćanja za obavljenu kupovinu do 15-og u narednom mesecu.

foto: Promo

Postupak aktivacije platne „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti je jednostavan i ne zahteva odlazak u banku, a sve procedure oko odobrenja novčanog kredita moguće je obaviti na određenim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Više informacija o platnoj «Sa nama na putu» kartici, kao i o samom programu, dostupno je na sajtu www.sanamanaputu.rs ili besplatnim pozivom na telefon NIS-ovog kol centra 08 0000 8888.

(Promo - tekst/Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track