MEĐUNARODNI SAJAM OBRAZOVANJA: Šta upisuješ?
Foto: Promo

MEĐUNARODNI SAJAM OBRAZOVANJA: Šta upisuješ?

Društvo -

Tokom ova dva dana, posetiocima će se predstaviti domaći i strani univerziteti, a prvi put među izlagačima su i srednje škole

Jubilarni, 15. po redu Sajam obrazovanja EDUfair™ biće održan danas i sutra u hotelu „Crowne Plaza” u Beogradu, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Grada Beograda. Tokom ova dva dana, sajam će biti otvoren od 10 do 18 časova, a posetiocima će se predstaviti domaći i strani univerziteti, fakulteti i visoke škole, a u godini jubileja sajam donosi dve značajne novine.

Prvi put među izlagačima su i srednje škole, a danas u podne biće proglašen pobednik takmičenja za najomiljenijeg profesora Srbije, koji je ovo laskavo priznanje dobio zahvaljujući glasovima učenika.

Pod sloganom „Šta upisuješ?“, Sajam obrazovanja će okupiti učenike osnovnih i srednjih škola, buduće brucoše, studente, njihove roditelje i mlade profesionalce. Svi oni će imati priliku da se upoznaju sa studijskim programima i uslovima studiranja na više od 100 domaćih i stranih visokoškolskih ustanova, da saznaju kako da konkurišu za stipendije, ali i kakve su mogućnosti školovanja na master i doktorskim studijama.

Ovogodišnji izlagači dolaze iz Amerike, Austrije, Velike Britanije, Grčke, Kanade, Nemačke, Italije, Francuske, Slovenije…

Pojedinačna ulaznica košta 100 dinara, grupna 70 dinara, a za one koji se prijave preko sajta www.edufair.rs ulaz je besplatan.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track