Najnovije vesti

HAPŠENJA SEKTAŠA: Unuka srpske princeze više nije robinja
Foto: EPA

ĆERKA PRINCEZE JELISAVETE

HAPŠENJA SEKTAŠA: Unuka srpske princeze više nije robinja

Društvo

Ćerka srpske princeze Jelisavete Karađorđević i zvezda serije „Dinastija“ Katarina Oksenberg nada se da će se uskoro ponovo videti sa svojom ćerkom Indijom (26), koja je od 2011. bila član zloglasnog kulta NXIVM.

- Želim da pomognem svim ženama u ovom kultu. One su žrtve trgovine ljudima, što je vid ropstva. Mesecima sam radila na tome da pravda pobedi i podržavam hapšenje Ranijera. Želim da moja ćerka zna da je volim i da je želim ponovo u svom životu - rekla je Katarina Oksenberg nakon hapšenja Kita Ranijera (57), vođe klana, a prenosi američki magazin Pipl.


FBI je u ponedeljak uhapsio Ranijera u Meksiku i optužio ga za trgovinu ljudima, podvođenje žena i prisilan rad.

 

Američki mediji preneli su da mu neće biti ponuđeno pravo na kauciju. Ranijer je izgladnjivao žene, prisljavao ih na seks, a zatim žigosao njihova tela svojim inicijalima. Kada je Katarina pokušala da otrgne ćerku iz kandži ove sekte, Indija je prekinula svaki kontakt sa majkom.


Inače, u američkim medijima se pojavila i informacija da je Du Rutnik, otac američke senatorke Kristen Džilibrand, svojevremeno bio lobista za ovaj kult i njegovog osnivača.

 

Kurir / J.P.

 

Foto: EPA

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) HTEO DA SE RAZNESE "BOMBOM" PRED SKUPŠTINOM! Bivše vojno lice hteo da uđe sa eksplozivom u Skupštinu?!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...