UČENICA KRENULA U ŠKOLU, POSLE ČEGA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Nestala Jelena Urošević (14) iz Pančeva!
Foto: Printscreen Facebook

POTRAGA

UČENICA KRENULA U ŠKOLU, POSLE ČEGA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Nestala Jelena Urošević (14) iz Pančeva!

Društvo -

Devojčica Jelena Urošević (14) nestala je u Pančevu.

Poslednji put viđena u subotu, 14. aprila, 2018. godine u naselju Misa i od tada joj se gubi svaki trag.

Jelena je učenica osmog razreda. Njen otac Slobodan kaže da ju je poslednji put video kada je sa bratom Dušanom (12) krenula u Osnovnu školu "Sveti Sava".

- Imali su radnu subotu, prva dva časa su bila redovna, a posle toga je trebala da ima test iz srpskog jezika, zatim i kombinovani. Pre nego što su krenuli u školu, pitala me je da li ću ići sa njima, ali se nisam osećao dobro i dao sam im novac da kupe doručak u pekari i rekao da ću doći po njih posle časova - rekao je Slobodan, inače samohrani otac Jelene i Dušana.

Kako dodaje, njegov sin je rekao da je Jelena došla sa njim do škole i ušla unutra, što su mu potvrdili i nastavnici koji su je videli. Međutim, ona se nije pojavila ni na jednom času.

- Nagađanja su razna, kažu da se sakrila u toaletu, pa izašla iz škole i otišla negde ili sa nekim. Načuo sam da deca pričaju da je sa nekim čovekom od 35-36 godina, koji se drogira, ali ne znam da li je to istina. Deca sada pričaju svašta, a mi smo očajni i želimo da nam se Jelena vrati što pre - dodaje Slobodan.

- Da je u pitanju samo njen hir, prošlo bi je za dan dva, ali ovako siguran sam da ima nečiju pomoć. Ona je devojčica, nema sa sobom odeću, mora da se kupa. Ovo je sve neko drugi osmislio. Čak i da je svojevoljno pristala da ode na nekoliko dana da bude kod nekoga, do sada bi se vratila. Neko pametniji ju je uvukao u sve to - kaže očajni otac.

Policija traga za devojčicom otkad je prijavljen njen nestanak. MMA borac Dušan Džakić takođe je na svom Instagram profilu podelio apel za pomoć u pronalaženju devojčice.

Svi koji su videli ili znaju nešto o Jeleni mogu da se jave njenom ocu na telefon 065 31 00 276 ili najbližoj policijskoj stanici.

(Kurir.rs/RTV Pančevo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track