LUDNICA NA ZELENOM VENCU: Muzika, žongleri, pantomima, Noćni market 27. aprila uz bogat program do ponoći
Foto: JKP Gradske pijace

jedna od najstarijih i najlepših pijaca u Beogradu

LUDNICA NA ZELENOM VENCU: Muzika, žongleri, pantomima, Noćni market 27. aprila uz bogat program do ponoći

Beograd -

Na dan manifestacije, pijaca Zeleni venac radiće do 12 časova, a kapije će ponovo biti otvorene od 18 časova, pa sve do ponoći

BEOGRAD - Na pijaci Zeleni venac 27. aprila biće prvi put održana manifestacija Beogradski noćni market pod sloganom "Život je igra", povodom stogodišnjice prve Skupštine piljara Srbije koja je održana upravo na toj pijaci, saopštilo je danas JKP "Gradske pijace".

foto: JKP Gradske pijace

Posetioce manifestacije, kako je najavljeno, očekuje dobra muzika, kao i atraktivan program za koji je zadužen Teatar Mimart sa hodačima na štulama, žonglerima i pantomimičarima koji će obradovati najmlađe sugrađane, a odrasle podsetiti da je život igra.

foto: JKP Gradske pijace

Na dan manifestacije, pijaca Zeleni venac radiće do 12 časova, a kapije će ponovo biti otvorene od 18 časova, pa sve do ponoći.

foto: JKP Gradske pijace

Posetioci će na Zelenom vencu, jednoj od najstarijih i najlepših pijaca u Beogradu, 27. aprila uveče moći da se prisete važnosti okupljanja i druženja, uz domaću robu, umetnike i proizvođače koji i u ovom, kao i u prošlom veku na pijačnim tezgama predstavljaju svoje najbolje i nakvalitetnije proizvode.

U čast jubileja koji je izuzetno značajan za pijačnu delatnost, 27. aprila pre Noćnog marketa biće organizovana Skupština Udruženja pijaca Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: JKP Gradske pijace/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track