ONO KAD SRPKINJE DOĐU HARIJU NA SVADBU! Svetlana i Sandra u Londonu pratile kraljevsko venčanje, evo kako i gde!
Foto: Printscreen/Prva TV

mi smo sa mladoženjine strane

ONO KAD SRPKINJE DOĐU HARIJU NA SVADBU! Svetlana i Sandra u Londonu pratile kraljevsko venčanje, evo kako i gde!

Društvo -
1 / 4 Foto: Printscreen/Prva TV

LONDON - Britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl izgovorili su danas sudbonosno "da" u crkvi Svetog Đorđa, nadomak Vindzorskog dvorca, a među hiljadama okupljenih bile su i dve Srpkinje, Svetlana i Sandra.

Ne krijući dobro raspoloženje, one su kroz osmeh rekle da uživaju u pravoj prazničnoj atmosferi koju prati ne samo velika Britanija, već i, putem prenosa, čitav svet.

"Što bi mi Srbi lepo rekli - došle smo na svadbu! Mi smo sa mladoženjine strane! Ja sam bila i kad se princ Vilijam venčavao, ima mnogo ljudi, baš je veselo. Šteta što nije u samom Londonu, Vindzor je malo dalje, ali oni su divni, tako lepi i mladi, svu sreću im želim! Dopada mi se haljina i Meganin izgled, vrlo je jednostavan, mnogo mi se dopala Kejt, pogotovo njen šešir, a da ne pričam o oduševljenju kad je izašla kraljica, mi je zaista volimo, ona je naša! Lep je dan, malo smo izašli napolje i lepo je videti da se svi ovako druže", rekla je Svetlana za TV Prvu.

Svadbenim čestitkama priključila se i Sandra koja je, mašući britanskom zastavicom, glasno poručila da u Vindzoru danas vlada prava praznična atmosfera!

(Kurir.rs/M.J./TV Prva/Foto: Printscreen Prva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track