VUČIĆ O NESTANKU NOVINARA CVETKOVIĆA! Svi resursi BIA i MUP su u Beloj Crkvi, svakih 15 minuta mi se šalje izveštaj sa terena!
Foto: Printscreen

na vezi sa stefanovićem i gašićem

VUČIĆ O NESTANKU NOVINARA CVETKOVIĆA! Svi resursi BIA i MUP su u Beloj Crkvi, svakih 15 minuta mi se šalje izveštaj sa terena!

Društvo -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom vesti o nestanku novinara iz Bele Crkve Stefana Cvetkovića rekao da je na vezi sa ministrom policije Nebojšom Stefanovićem i direktorom BIA Bratislavom Gašićem.

On je rekao da ga na 15 minuta izveštavaju šta se dešava na terenu.

"Svi resursi su u Beloj Crkvi, nadam se da će uspeti da reše taj slučaj. Više podataka ne mogu da iznesem u javnost", rekao je danas predsednik novinarima tokom posete Kruševcu.

Podsećamo, Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke „polo“ na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla.

Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon čega ja utvrđeno da je reč o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca.

Očevici su ispričali da je pored vozila pronađen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom narukvicom.

Ministarstvo unutrašnjih poslova odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio.

U Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova koji nadleću teren u okolini Bele Crkve.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track