PORED AUTOMOBILA NESTALOG NOVINARA PRONAĐENA KUTIJA I KRV? Stefanov otac za Kurir: Planirao je put za Rusiju, sumnjam da je nasilno izvučen iz auta! Meštani otkrili šta je radio PRETHODNOG DANA! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook/twitter

helikopteri nadleću belu crkvu, psi pretražuju teren

PORED AUTOMOBILA NESTALOG NOVINARA PRONAĐENA KUTIJA I KRV? Stefanov otac za Kurir: Planirao je put za Rusiju, sumnjam da je nasilno izvučen iz auta! Meštani otkrili šta je radio PRETHODNOG DANA! (VIDEO)

Društvo -

U Beloj Crkvi u toku je velika policijska akcija i potraga za novinarom Stefanom Cvetkovićem kom se od sinoć gubi svaki trag.

foto: Printscreen/Facebook

Kako je saopšteno ranije danas iz Ministrastva unutrašnjih poslova, helikopteri nadleću grad, psi pretražuju teren, na terenu je više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

Ulica u kojoj je pronađen Cvetkovićev automobil zatvorena je i u njoj se nalazi veliki broj policajaca i forenzičara.

Meštani Bele Crkve ispričali su da su Cvetkovića tokom jučerašnjeg dana viđali viđali po gradu kako snima poplave, jer je voda nadošla nakon nevremena.

U kom trenutku se novinar vratio do automobila i zbog čega ga je ostavio otključanog i sa upaljenim svetlima u ulici, nije poznato, prenosi Blic.

"Pored automobila bila je i jedna kutija i krv", kažu meštani.

Kako kažu, Cvetkovićev automobil marke "polo" komšije su primetile oko 22 sata kako stoji u ulici sa upaljenim svetlima i otvorenim vratima. Kraj automobila pronađen je i njegov pokidan sat.

Da se nešto čudno dešava komšije su definitivno shvatile rano jutros kada su videle da Cvetkovićev automobil i dalje stoji otvoren i sa upaljenim svetlima, pa su pozvali policiju.

Cvetkovićeva majka, Dragica, je za "Blic" kratko rekla da je njen sin juče izašao iz kuće i više se nije vratio.

Stefanov otac Milivoje Cvetković rekao je za Kurir da je veoma zabrinut zbog nestanka sina za koji je saznao od policije.

"Trebalo je da ide na put, mislim da je hteo da ode u Rusiju, ali on nije sa nama detaljno pričao o planovima. Uzeli su izjave od svih nas, čak i od sina koji je u trenutku nestanka bio u Beogradu gde studira. Pisao je o svemu i svačemu, nije se plašio nikoga, ne znam da li mu je neko pretio, a sumnjam da bi nam to i ispričao ", rekao je Milivoje Cvetković za Kurir i nastavlja:

"Sumnjam da je nasilno izvučen iz auta, rekli su mi da je u kolima bio upaljen radio kada su ga pronašli", zaključio je naš sagovornik.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen, Facebook, Twitter)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track