Evo gde najčešće letujemo i kako do povoljnog keša za more
Foto: Promo

Evo gde najčešće letujemo i kako do povoljnog keša za more

Društvo -

Srpski turisti i ove godine najviše letuju u Grčkoj – popularni “prsti” poluostrva Halkidiki najtraženija su destinacija domaćih turista koji tamo uglavnom porodično letuju. Istovremeno, raste interesovanje i za jonsku obalu i ostrva pa su se na listi omiljenih našli i Lefkada, Parga ali i Skijatos, kažu u turističkim agencijama.

Putujete sa porodicom, rezervisali ste godišnji odmor, ali nemate još paket aranžman i budžet za more? Evo kako da “čekirate” kompletnu listu za letovanje.

Kako do novca?

Sosijete ženeral banka nudi keš kredit bez kamate i bez administrativnog troška, u iznosu do 100.000 dinara i sa rokom otplate do 12 meseci. Ova specijalna ponuda važi praktično do kraja letnje sezone – 31. avgusta i namenjena je novim klijentima koji prebace svoj tekući račun u Sosijete ženeral banku. Ukoliko danas uzmete keš kredit na iznos do 100.000 dinara, za 12 meseci otplatićete ukupno 100.296 dinara, uz mesečnu ratu od 8.333 dinara. Ako ste već klijent Sosijete ženeral banke, obratite se svom ličnom bankaru za niz pogodnosti koje banka nudi.

foto: Promo

Gde možete da letujete sa budžetom do 100.000 dinara?

U turističkoj agenciji “Barcino Tours” kažu da se za većinu aranžmana iz ponude te agencije za porodicu i iznos do 100.000 dinara može dobiti paket aranžman, koji uključuje prevoz i najam apartmana za 10 dana. “Takođe, ukoliko porodica odluči da putuje sopstvenim prevozom, onda za 100.000 dinara se može pronaći i hotelski smeštaj na bazi polupansiona ili noćenja sa doručkom”, ističu u Barcino Tours agenciji.

Najpovoljniji julski aranžman turističke agencije “Sabra” za četvoročlanu porodicu je Nea Flogita na Halkidikiju, u kom se nudi apartmanski smeštaj za 10 noćenja. U ovaj budžet “uklapa” se i hotelski smeštaj u “Sithonia Village” na bazi polupansiona, za 10 noćenja, kažu u agenciji “Sabra”.

Šta vam je još potrebno?

Mirno more, sunce i kupaći kostim. Svakako, i siguran boravak na letovanju koji za sebe i porodicu možete obezbediti putnim osiguranjem Sosijete ženeral banke.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track