Na graničnim prelazima trenutno bez gužvi

Na graničnim prelazima trenutno bez gužvi

Društvo -
Za sada nema gužvi ni na autoputu u Bubanj Potoku gde danas u 11.30 časova počinju radovi, zbog čega su tokom dana mogući zastoji

BEOGRAD - Na graničnim prelazima za sada nema gužvi, a zadržavanje putničkih vozila traje do 30 minuta, izjavila je informator Auto-moto saveza Srbije (AMS S) Ivana Dragović.

Ona je rekla da nema saobraćajnih gužvi ni na izlazima iz zemlje, ni na ulazima u Srbiju, kao ni na na naplatnim stanicama i da nijedan granični prelaz nije posebno opterećen.

Prema njenim rečima, na naplatnoj rampi Nais kod Niša sinoć u 22 časa normalizovan je saobraćaj koji se, za sada, normalno obavlja.

Dragovićeva je istakla da za sada nema gužvi ni na autoputu u Bubanj Potoku gde danas u 11.30 časova počinju radovi, zbog čega su tokom dana mogući zastoji.

Zbog izvođenja radova na rehabilitaciji autoputa E-75 na prolasku kroz Beograd, od danas će biti zatvorena leva kolovozna traka, u smeru od Niša ka Beogradu, u blizini Bubanj potoka, u dužini od 520 metara, saopštili su ranije "Putevi Srbije".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track