SPREČENA DRAMA SRPSKIH TURISTA: Mislili su da ostaju bez letovanja na Kritu, ali je usledilo REŠENJE!
Foto: Zorana Jevtić

Okončano "Eurojet" platio avionske karte

SPREČENA DRAMA SRPSKIH TURISTA: Mislili su da ostaju bez letovanja na Kritu, ali je usledilo REŠENJE!

Društvo -

Direktor agencije Vladan Šipetić tvrdi da je uplaćen sav novac "Fibuli" i da će svi putnici otići na letovanje na Krit

Turistička agencija "Eurojet" uplatila je agenciji "Fibula er travel" novac za avionske karte za svih 59 turista koji uskoro polaze na letovanje na Krit i tako je, na sreću, izbegnuta potencijalna drama putnika, koji su mogli da izvise za odmor!

foto: Profimedia

Podsetimo, "Eurojet" je kasnio s plaćanjem avio-karata za grupu od 33 putnika koji treba da polete u sredu i za grupu od 26 turista koji polaze 15. septembra. Direktor "Eurojeta" Vladan Šipetić kaže za Kurir da je uplaćen novac za avionske karte za sve putnike.

- Bilo je malo problema s obzirom na to da mi s "Fibulom" nemamo direktno ugovor. Naravno, platili smo sve fakture. Imali smo drugačiju vrstu ugovora i iz tog razloga nije bilo plaćeno ranije - tvrdi Šipetić.

Povodom informacija koje su se pojavile - da ista agencija duguje pare hotelu na Samosu i da su iz hotela tražili srpskim turistima da uplate novac za smeštaj, jer navodno nisu legle pare - Šipetić kaže da on takve informacije nema, kao i da se niko nije žalio, ali da će sve proveriti:

- Pozvaćemo svakog od putnika da proverimo da li su imali neprijatnosti, kao i da li ih je bilo ko uznemiravao, pošto imamo oprečne informacije. Iz hotela kažu da nikoga nisu uznemiravali, a od putnika se niko nije žalio da im je tražen novac. Mi tamo radimo s lokalnom agencijom, ne znam tačno kad je to lokalna agencija prosledila hotelu.

Direktorka "Fibula er travela" Mana Hamzić potvrdila je za naš list da im je "Eurojet" uplatio novac za avio-karte do Krita, kao i da očekuje da taj novac svakog časa legne na njihov račun.

Najveće turističke afere u 2018.

Prevarena gomila putnika

- "Flaj flaj travel" je početkom juna zatvorio sedam poslovnica i otkazao sve aranžmane i avionske karte - Više od 6.000 ljudi je ostalo bez letovanja kad je 22. juna turistička agencija "SAB travel" otkazala sva putovanja - Turistička agencija "Džez travel" iz Čačka početkom jula je otkazala putovanja za oko 80 putnika - Građani koji su rezervisali letovanje u turističkoj agenciji "Sun&Sea" u Subotici ostali su bez uplaćenog novca i bez odmora jer je vlasnik stavio tablu "godišnji odmor" i otišao iz zemlje - Učenici Devete beogradske gimnazije zamalo su ostali bez letovanja u Ljoret de Maru u Španiji jer agencije "Planeta promet" i B2R nisu platile hotel

Kurir.rs/ M. B./ Foto: Zorana Jevtić, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track