DUH NEMAČKE U BEOGRADU: Održan 3. AHK Oktoberfest
Foto: Promo

1.500 GOSTIJU UŽIVALO

DUH NEMAČKE U BEOGRADU: Održan 3. AHK Oktoberfest

Društvo -

Oko 1.500 gostiju doživelo čuveni nemački festival na jedinstven način i uživalo u točenom nemačkom pivu, bavarskim specijalitetima, takmičenjima u ispijanju piva i držanju krigli, kao i muzici najpoznatijeg domaćeg trubačkog sastava Dejana Petrovića Big Benda

foto: Promo

Čast da svečano otvori 3. AHK Oktoberfest, manifestaciju zatvorenog tipa koju za svoje članove, njihove partnere i goste, kao i nemačko-srpsku poslovnu zajednicu organizuje Nemačko - srpska privredna komora (AHK Srbija), pripala je ambasadoru Nemačke u Srbiji Tomasu Šibu, koji je vešto probušio prvu bačvu sa pivom i time ozvaničio početak 3. AHK Oktoberfesta. Nakon pozdravnog obraćanja potpredsednika AHK Srbije Uda Ajhlingera, ambasadora Nemačke u Srbiji Tomasa Šiba i direktora AHK Srbije Martina Knapa, usledilo je druženje i proslava nalik originalnoj nemačkoj manifestaciji, prilagođenoj srpskom podneblju.

foto: Promo

Kroz autentični plavo-beli ambijent, uz nemačko točeno Erdinger i domaće pivo, bavarsku kuhinju i autentične nošnje, kao i takmičenja u držanju krigli i ispijanju piva, posetioci su imali priliku da osete atmosferu originalnog Oktoberfesta u Minhenu.

foto: Promo

Za dobro raspoloženje svih gostiju, pobrinuo se Dejan Petrović&Big Bend, koji je za ovu priliku izvodio muzičke numere od tradicionalne bavarske do međunarodne i domaće muzike.

Treći AHK Oktoberfest predstavlja nastavak DSW Oktoberfesta koji iza sebe ima višegodišnju tradiciju.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track