NADA MACURA ŠOKIRALA ODGOVOROM U JUTARNJEM! Gledateljka pitala zašto joj ide krv iz nosa, ona rekla Možda od ŠMRKANJA KOKAINA! (VIDEO)
Foto: Printscreen Prva

OVO NIJE OČEKIVALA

NADA MACURA ŠOKIRALA ODGOVOROM U JUTARNJEM! Gledateljka pitala zašto joj ide krv iz nosa, ona rekla Možda od ŠMRKANJA KOKAINA! (VIDEO)

Društvo -

Nada Macura, bivša portparolka Hitne pomoći, iznenadila je sve u jutarnjem programu kada je na pitanje gledateljke zašto ima krvarenje iz nosa, izjavila da može biti uzrok i šmrkanje kokaina.

Naime, u Jutarnjem programu sa Jovanom i Srđanom, u svom redovnom uključenju, Macura je odgovarala na pitanje gledateljke.

"Gledateljka kaže da vrlo često ima krvarenje iz nosa i vas moli da joj kažete šta bi moglo da ta krvarenja iz nosa izaziva, kako to da spreči i treba li da se obrati lekaru", upitala je Jovana u ime zabrinute žene.

foto: Zorana Jevtić

Međutim, usledio je krajnje neobičan odgovor Nade Macure.

"U svakom slučaju krvarenje uvek izaziva paniku kod ljudi i uvek se uplaše. Postoje lokalni i opšti razlozi. Lokalni mogu biti povreda nosa, zapaljenje, kod dece može biti stavljanje nekog stranog predmeta u nos, mogu biti kapi protiv alergije, eventualno može biti i šmrkanje kokaina, da tako kažem. Ono što je najvažnije krvarenje iz nosa može biti bezazleno, ali i visokog arterijskog krvnog pritiska. Neki krvni sud koji nije toliko elastičan, može da prsne i dovede do krvarenja", rekla je Macura.

Nada Macura je demantovala da je odgovorila gledateljki da joj krvari iz nosa "možda od šmrkanja kokaina".

"Netačno je preneto da sam na pitanje gledateljke zašto joj ide krv iz nosa, odgovorila "možda od šmrkanja kokaina". Tačno je da sam na pitanje o uzrocima curenja krvi iz nosa, navela niz mogućih razloga, među kojima i šmrkanje kokaina. Izvlačenje pojedinih reči iz konteksta i njihovo stavljanje u tabloidni naslov, izaziva zabludu kod čitalaca i škodi mom i ugledu lekarske profesije", navela je Macura u saopštenju.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track