sramno

STRAVIČNA TUČA ĐAKA U DOMU U KRALJEVU! POGLEDAJTE OVOG NASILNIKA U CRVENOJ MAJICI! Udara cimera nogom, baca ga na pod dok ostali navijaju: Ubiće te kao konja! STRAŠNO! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Društvo -

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak iz doma učenika u Kraljevu, na kom se vidi kako jedan dečak maltretira i tuče drugog, uz psovke i pretnje, u jednoj od soba u domu.

On ga udara nogama, a zatim ga baca i na pod.

Za to vreme treće lice snima i ne reaguje.

- Ubiće te ko konja, udaviće te! Udri ga, udri - čuje se na snimku.

- Aoo, ovaj ga ubi! Je l' ga tuk'o nekada ovako? Bolje se digni, ubiće te tu! - čuje se dalje na zastrašujućem videu.

1 / 5 Foto: Printscreen

OGLASILA SE UPRAVA

Ovaj incident desio se 24.decembra, a u njemu je učestvovalo šestoro učenika drugog razreda srednje Šumarske škole u Kraljevu, saznaje Kurir.

- Kada su u sredu vaspitači saznali za ovaj događaj, brzo su odreagovali, ali su učenici tada u svojim izjavama naveli da su se samo šalili. Zbog ovog događaja u četvrtak je reagovala i kraljevačka policija, gde su đaci zadržani, kako bi dali izjave, kaže za „Kurir“ Stevo Novaković, upravnik Doma učenika srednjih škola u Kraljevu.

U Ministarstvu prosvete za Kurir kažu da su povodom ovog slučaja odmah kontaktirali školsku upravu u Kraljevu.

- Ministarstvo prosvete je obavešteno o slučaju vršnjačkog nasilja u Domu učenika u Kraljevu. Stupili smo u kontakt sa Školskom upravom Kraljevo i sa direktorom Doma učenika koji preduzimaju korake u okviru svojih nadležnosti. Čim budemo imali kompletnu sliku, javnost će biti obaveštena o preduzetim koracima i disciplinskim merama - kazali su iz ministarstva u svom saopštenju.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track