Najnovije vesti

SAMO JE PALA NASRED ZBORNICE I UMRLA: Srce male Milice se ODJEDNOM UGASILO... Svi će je pamtiti kao divno i savesno dete
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

inđija

SAMO JE PALA NASRED ZBORNICE I UMRLA: Srce male Milice se ODJEDNOM UGASILO... Svi će je pamtiti kao divno i savesno dete

Društvo

Milica Anđelković (14) preminula je oko 15 časova juče u zbornici Osnovne škole "Branko Radičević" u Maradiku nadomak Inđije.

 

Kako saznajemo ona je otišla u zbornicu gde joj je odjednom pozlilo i samo je pala i preminula na licu mesta, što je potvrdio i direktor škole Zvonimir Čaušević.

 

O čitavom slučaju obavešteno je nadležno tužilaštvo i policija koji i dalje utvrđuju sve okolnosti ove tragedije, a kako saznajemo nesrećna devojčica imala je problema sa srcem.

 

- Nekoliko nastavnika je Milici odmah priteklo u pomoć dok su drugi zvali Hitnu. Lekari iz Beške su stigli ekspresno ali nažalost našoj Milici nije bilo spasa. Pokušali su više puta da je reanimiraju i na kraju odustali i konstatovali smrt – priča nam potrešena nastavnica škole u Maradiku.

 

U lokalnoj ambulanti nam je potvrđeno da je Milica, inače učenica sedmog razreda, bila njihov redovan pacijent zbog tegoba koje je imala sa srcem.

 

- Milica je bila divno dete. Imala je urođenu srčanu manu, ali smo se nadali da će sve biti u redu jer je bila izuzetno savestan pacijent – pričaju nam u lokalnoj ambulanti.

 

Kažu da je redovno dolazila na kontrole i po recepte za lekove koje su joj prepisane u beogradskoj Univerzitetskoj dečijoj bolnici "Tiršova" gde je ležala i išla na specijalističke preglede zbog svoje bolesti. Kolege iz Hitne pomoći zaista su dale sve od sebe, ali nažalost bezuspešno – pričaju nam u lokalnoj ambulanti.

 

Meštani Maradika zatečeni su tužnom vešću i svi za Milicu pričaju da je bila divno dete. Takođe, nadaju se da će roditelji naći utehu u dva Miličina mlađa brata, jedan je tinejdžer, a drugi ima tek godinu dana, i da će im oni dati snage da nastave sa životom i prebrode porodičnu tragediju.

 

Kurir.rs/Blic/Z.Č./Foto: Nebojša Mandić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...