Najnovije vesti

NJEN SIN LEČIO SE TINKTURAMA NADRILEKARA PETROVIĆA, PA UMRO Marijanova majka zakukala: Govorila sam mu da ga ne sluša, ali je imao puno poverenje u Miroljuba
Foto: Sonja Spasić, Printscreen YouTube

još jedna žrtva

NJEN SIN LEČIO SE TINKTURAMA NADRILEKARA PETROVIĆA, PA UMRO Marijanova majka zakukala: Govorila sam mu da ga ne sluša, ali je imao puno poverenje u Miroljuba

Društvo

"Marijan i ja ostali smo bez njegovog oca i on je zbog tog gubitka dobio averziju prema medicini. To je razlog zašto se, kada mu je dijagnostikovan kancer pankreasa, obratio za pomoć Miroljubu Petroviću, imajući u njega puno poverenje"

Jelenka Batovac, majka Marijana Batovca koji je preminuo u martu 2018. godine ispričala je da se njen sin lečio tinkturama Miroljuba Petrovića, nakon čega je naglo smršao.

"Moj sin bio je mladić od 83 kilograma. Kada mu je dijagnostikovan rak pankreasa, kontaktirao je putem mejla Miroljuba Petrovića koji mu je predložio svoju detoks terapiju, odnosno da mesec dana pije samo njegove tinkture i sokove. Marijan se strogo držao te terapije. Nakon 40 dana smršao je 20 kilograma", govori Jelenka.

Kako dodaje, sina je molila da jede hranu, jer mu je bila potrebna snaga.

"Znala sam da je to što sluša Petrovića besmisleno. Nakon razmenjenih poruka putem mejla, oni su se čuli telefonom i moj sin je kupio njegove tinkture. Sećam se, čak 17 bočica tih tinktura bilo je poređano na stolu, morao je da ih kupuje više jer ne može jedna da traje celu terapiju, a kupio je i nekakva ulja za masiranje spolja", ispričala je Marijanova majka za "Blic".

Kako su ranije rekli i Marijanov prijatelj Bojan Savić i sestra preminulog Slavča Petrova Biljana Jovanović, jedna bočica Petrovićeve tinkture košta oko 700-800 dinara. U tom trenutku Marijan je verujući Petroviću, dao preko 15.000 dinara. Međutim, ono što se može primetiti jeste to da Petrović veoma vešto ne ostavlja pisani trag kada dođe do toga da svojim pacijentima govori o ceni tinktura ili kada im nudi da dođu u njegov centar na jugu Srbije. Tada sa dopisivanja prelazi na telefonske razgovore.

"Kada je moj sin rekao Petroviću da mu od tinktura nije bolje i da su tumor markeri rasli, rekao mu je da nije pravilno koristio njegovu terapiju i da bi bilo najbolje da dođe u njegov centar", dodaje ona.

Kako kaže, averziju prema regularnoj medicini dobio je kada je ostao bez oca.

"Išao je i kod lekara, ali je pokušao i nekoliko vidova alternativne medicine. Pre nego što se obratio Miroljubu, imao je svog psihoterapeuta, zatim nutricionistu kojoj je plaćao 60.000 dinara način spremanja ishrane. Međutim, Marijanu koji im je verovao i plaćao njihove usluge u jednom trenutku nestalo je novca, nakon čega se promenio tok njihove priče, i verujem da su ga neki od njih samo iskoristili. Izgubila sam dete i ostala sama, ogorčena sam i tužna", dodaje Jelenka.

(Kurir.rs/Blic/Miroslava Brkić/Foto: Sonja Spasić, Printscreen YouTube)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...