Najnovije vesti

PROFESOR DOKTOR MARKO BUMBAŠIREVIĆ NAKON OPERACIJE VODITELJKE: Mladen Mijatović je moj veliki prijatelj i od njega sam saznao za nesreću
Foto: Printscreen

skromno

PROFESOR DOKTOR MARKO BUMBAŠIREVIĆ NAKON OPERACIJE VODITELJKE: Mladen Mijatović je moj veliki prijatelj i od njega sam saznao za nesreću

Društvo
13:36h

Profesror doktor Marko Bumbaširević, jedan od požrtvovanih lekara iz tima koji je u četvrtak spasao ruku voditeljke Dee Đurđević nakon stravične saobraćajne nesreće na Dedinju, kazao je za Kurir da je za nesreću saznao kada ga je nazvao njegov prijatelj Mladen Mijatović, inače emotivni partner voditeljke.

"Mladen Mijatović je moj veliki prijatelj, on me je pozvao rano ujutru i obavestio o tome, teško je lečiti prijatelje. Sa protezom je mukotrpan život, ali meni su svi pacijenti isti i sa velikom brigom pristupam svima. Nisam baš spavao, idem da je previjem i da pratim njeno stanje", dodaje čuveni doktor.

Bumbaširević je obajsnio: "Kada me je Mladen posle nesreće pozvao i njemu sam rekao da procene da li mogu da urade zahvat. Načelnik Vojnomedicinske akademije me je potom kontaktirao i pitao da li mogu da pomognem, što sam, naravno i učinio. Na kraju se sve, bogu neizmerno hvala, dobro završilo!

On je istakao da je uspešnost zahvata rezultat kolektivnog zalaganja više lekara.

- Nikako ne želim da kažem da je moj boravak u Beogradu bio sreća u nesreći. Ja ovde živim i radim na ortopedskoj klinici, a tu su mi i supruga i deca.

Putujem samo kad idem na sastanke i držim predavanja. Ne bih pričao o tome šta je moglo da se desi da nisam bio tu, jer to nikako nije bitno. Važno je samo to da su svi bili kolegijalni i da je operacija prošla dobro - rekao je doktor Bumbaširević za Kurir.

(Kurir.rs/D. Stamenković/Foto:Printscreen) 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...