MISTERIJA SE NASTAVLJA: Policija nije potvrdila da je Nataša koja je nestala u Beču nađena! Porodica u agoniji, čekaju vesti!
Foto: Printscreen Facebook

potraga

MISTERIJA SE NASTAVLJA: Policija nije potvrdila da je Nataša koja je nestala u Beču nađena! Porodica u agoniji, čekaju vesti!

Društvo -

Iako je juče na FB stranici fondacije Tijana Jurić objavljena informacija da je Nataša Veselinović Radovanović nađena u Beču, zvanične potvrde policije iz Austrije nema, a ni porodica se još nije čula sa njom.

Prema nezvaničnim saznanjima, Nataša je prihvaćena kod socijalnih radnika, ali nije u mogućnosti da govori. Međutim, ni socijalna služba se nije zvanično oglasila. Čeka se da se neko od austrijskih organa i zvanično oglasi.

Nataše nema od subote, kada porodica pokreće potragu za njom. Na sajtu Nestalisrbija objavili su da je bila u Beču sa nekom turističkom agencijom, ali da se nije pojavila na mestu sastanka grupe za povratak.

Porodica je i dalje u agoniji.

"U subotu 30.03.2019. u centru Beča u blizini ulice Marija Hilfe, nestala je devojka Nataša Radovanović iz Novog Sada, nakon čega joj se gubi svaki trag. Porodica i prijatelji Vas mole za bilo kakvu informaciju koja bi pomogla da se Nataša pronađe. Ako ste je negde videli pozovite policiju ili ovaj broj +436643916580 ili +38166407380 . Nosila je koznu jaknu i farmerke." - stoji u saopštenju porodice.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track