KURŠUMLIJA NA NOGAMA: Ovo je put smrti, učinite nešto! Ovuda prolaze autobusi puni đaka! PETICIJU POTPISALE HILJADE GRAĐANA
Foto: Kurir / B.R

posle stravičnog udesa

KURŠUMLIJA NA NOGAMA: Ovo je put smrti, učinite nešto! Ovuda prolaze autobusi puni đaka! PETICIJU POTPISALE HILJADE GRAĐANA

Društvo -

KURŠUMLIJA - Za par sati u Kuršumliji je više od hiljadu građana potpisalo peticiju kojom se zahteva da se što hitnije sanira deo magistralnog puta Niš Priština u kuršumlijskoj opštini koji je u nadležnosti Puteva Srbije, zbog sve većeg broja saobraćajnih nesreća. Peticija je danas popodne poslata ministarki saobraćaja Zorani Mihajlović.

Građani Kuršumlije zahtevaju hitan sastanak povodom lošeg stanja puta i tragičnih događaja na njemu.

U toj molbi se između ostalog naglašava da je ovo jedan od najkritičnijih delova magistralnog puta, koji je istovremeno i najprometniji u Toplici, jer povezuje užu Srbiju sa Kosovom i Metohijom.

- Molimo vas da u što hitnijem roku pokrenete ovo pitanje. Ovaj put koriste i učenici iz dve opštine Prokuplja i Kuršumlije i prava je sreća što je nesreća u utorak bila kada su oni na raspustu, jer bi autobus bio pun đaka - kaže se između ostalog u propratnom pismu koje je poslato ministarki saobraćaja.

Peticiju su potpisivali svi, privatnici, građani, predstavnici svih stranaka i ovo je kako kažu građani Kuršumlije, pitanje koje je za sve podjednako važno i nema veze sa politikom.

B.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track