POMOZIMO VESNI: Posle problema sa vidom, suočena sa novom, životnom bitkom - tumorom jednjaka i želuca.
Foto: Privatna arhiva

fondacija budi human

POMOZIMO VESNI: Posle problema sa vidom, suočena sa novom, životnom bitkom - tumorom jednjaka i želuca.

Društvo -

Nakon dugogodišnjeg problema sa vidom i uspešnog vraćanja 60%, Vesna Aković (1976) je suočena sa novom bitkom, ovog puta zivotnom - tumorom jednjaka i želuca. Sve je počelo na jesen 2018. godine kada je sve teže gutala hranu, a od kraja decembra i vodu.

Nakon gastroskopije je dijagnostifikovan tumor. Od januara 2019. godine je na primeni hemioterapije, a trenutno i na zračenju. Nakon prvog ciklusa hemioterapije, Vesna je sa svojih 46kg počela polako i da jede, zahvaljujući i mnogim medicinskim i prirodnim medikamentima koje koristi za jačanje imuniteta.

Takođe je dobila i tromb u nozi i dnevno prima dve injekcije koje sama finansira.

foto: Budi Human

Vesnin vid je malo popustio, lekari se nadaju da će se po završetku hemioterapija i jačanjem imuniteta vratiti. Ukoliko ne, sleduje joj ugradnja još dva implanta.

Na žalost, Vesna i njena porodica nisu uspeli da se finansijski oporave ni od predhodnih dugova za oporavak vida, a sada su ih stegli novi. Omogućimo Vesni sredstva za nastavak lečenja, medikamente, injekcije, vitamine i intervencije koje sleduju.

Pomozimo Vesni! Upišimo 344 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Da Vesna porazi opaku bolest! Budimo humani!

(Kurir.rs/budihuman.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track