IT LIGA IGRALA ZA ŽIVOT: Osam ekipa na košarkaškom turniru za pomoć u lečenju teško obolele dece
Foto: zajednozazivot.rs

humanitarni all star turnir

IT LIGA IGRALA ZA ŽIVOT: Osam ekipa na košarkaškom turniru za pomoć u lečenju teško obolele dece

Društvo -

Košarkaška IT Liga još jednom je organizovala svoj ALL STAR događaj, ovoga puta u letnjem izdanju, i još jednom je ovaj događaj oplemenjen humanitarnim aspektom. Kao i u zimskom izdanju, sredstva su se sakupljala za Humanitarnu organizaciju "Zajedno za život" koja pomaže u lečenju teško obolele dece.

Ovaj jedinstveni ALL Star okupio je igrače iz osam ekipa i to - AVAST, BALKAN BET, HDL DESIGN HOUSE, GRAPHIC BEAST, ENETEL SOLUTIONS, MSG GLOBAL, MSG NETCONOMY, 4KMBS , kao i ekipa MOZZART.

Takođe, specijalni gosti ovog humanitarnog događaja, prema kojima izražavamo posebnu zahvalnost, bili su naša najpoznatija skijašica Nevena Ignjatović i Jovan Buha nekadašnji kondicioni trener Čikago Bulsa, Bajerna iz Minhen i Partizana. Oni su odvojili svoje vreme i sa klupe predvodili dve ALL star ekipe. što je dodatno doprinelo tome da ovaj događaj bude na još većem nivou.

Sredstva su za Humanitarnu organizaciju "Zajedno za život" sakupljala su takmičenjem u šutiranju trojku, jer je svaki takmičar kao kotizaciju donirao sredstva, kao i humanitarna tombola, u kojoj su obezbeđeni vredni pokloni, i takođe je na ulazu na teren stajala kutija za donacije u kojoj su posetioci po svojoj volji mogli donirati.

Još jedan sjajan način sakupljanja sredstava na ovom događaju bio je prisutran, i njemu su doprineli sami učesnici na ovom ALL STAR meču. Naime svaki igrač koji je "zaradio" tehničku grešku ili grešku za isključenje, donirao je određeni iznos u Fond humanitarne organizacije "Zajedno za život".

Tako su sredstva sakupljena od donacija gledalaca, humanitarne tombole i šutiranja trojki iznosila 14,410.00 dinara, dok su na osnovu tehničkih grešaka uplaćena sredstva iznosila 15,600.00 dinara, što u ukupnom zbiru daje 30,010.00 dinara!

Sjajan rezultat ostvaren je uz predivno popodnevno košarkaško druženje na Adi Ciganliji!

Hvala još jednom dragim prijateljima iz organizacije IT LIGE što su svoj događaj podredili misiji naše Humanitarne organizacije i što su nam pomogli da olakšamo procese lečenja obolelim mališanima!

Do skorog viđenja, pošaljite SMS NA 8495 i budite uz ZAJEDNO ZA ŽIVOT!

(Kurir.rs / Zajednozazivot.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja