Najnovije vesti

MIĆA MEGATREND U MEGAPROBLEMU: Odustajem od prodaje! Ja sam nasamaren i prevaren, ispao sam naivan!
Foto: Beta/Emil Vaš

megaobrt! ništa od penzije u kanu jer Ništa od para nisu videli

MIĆA MEGATREND U MEGAPROBLEMU: Odustajem od prodaje! Ja sam nasamaren i prevaren, ispao sam naivan!

Društvo

Tokom dana ću pokušati da se vratim u svoj kabinet. Razgovaraću sa advokatima da se raskine ugovor. Priznajem da sam ispao naivan... 

BEOGRAD - Mića Jovanović otkriva da je prevaren i da odustaje od prodaje Univerziteta Megatrend.

On je to potvrdio za Prva TV, a toj TV javili su se i ljudi koji su izdavali stambeni i poslovni prostor dr Dejanu Đorđeviću, kupcu Megatrenda.

foto: Zorana Jevtić

Prema njihovim rečima, dr Dejan Đorđević im je ostao dužan, od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra. Mnogi od njih se pitaju odakle mu 56 miliona evra da kupi univerzitet, a Mića Jovanović kaže da je nasamaren.

"Tokom dana ću pokušati da se vratim u svoj kabinet. Razgovaraću sa advokatima da se raskine ugovor. Priznajem da sam ispao naivan. Univezitet je pretrpeo veliku moralnu štetu. U naredom periodu ću pokušati finansijski da ga stabilizujem", rekao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, prodaja nije bila fiktivna, već stvarna. Jovanović naglašava da Đorđević nije ispunio nijednu obavezu iz ugovora i da će taj ugovor biti raskinut.

"Ništa od para nismo videli, ni ja ni zaposleni. Kadar je počeo da se rasipa", rekao je Jovanović. 

foto: Zorana Jevtić

Prema Jovanovićevim rečima, on će danas da se vidi sa Dejanom Đorđevićem. "Gospodin Đorđević se u katastru nije uknjižio kao vlasnik zgrade, kao ni u Privrednom sudu kao vlasnik univerziteta. Danas ću se videti sa njim. Ako gospodin Đorđević ne bude želeo da sporazumno raskine ugovor, to ćemo mi uraditi jednostrano", rekao je Mića Jovanović.

(Kurir.rs/TV Prva)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...