Najnovije vesti

SUPERNOVA: Ovo je razlog zbog kog više nije u ponudi N1, Nova sport, Sport klub, Pikaboo, Vavoom, Cinemanija...
Foto: Promo

neočekivani prekid usluga

SUPERNOVA: Ovo je razlog zbog kog više nije u ponudi N1, Nova sport, Sport klub, Pikaboo, Vavoom, Cinemanija...

Društvo
16:13h

BEOGRAD - U želji da svojim korisnicima omogući nastavak praćenja televizijskih kanala koji se nalaze u United Media portfoliju, uz velike napore pokušali smo da postignemo dogovor sa pomenutom kompanijom.

United Media je dostavila nepovoljniju ponudu u odnosu na to što su imali kablovski operatori u prethodnom periodu. Naime, ponuda je dostavljena sa izuzetno visokom cenom, koja pritom ne obuhvata dozvolu za emitovanje svih njihovih kanala, uključujući Novu S i Novu Sport.

I pored toga, bili smo spremni da zarad interesa naših korisnika, prihvatimo ovakve uslove, ali nažalost, ni to nije bilo dovoljno. United Media je otišla korak dalje, i u pregovorima tražila da se teritorijalno i po broju korisnika ograničimo, odnosno, da se više ne širimo i ne razvijamo ukoliko želimo saradnju sa United Media.

Takođe, velika prepreka u pregovorima je bilo nedavanje Nove Sport, a bez minimalne garancije da će ključni sportski događaji ostati na Sport klub kanalima.

United Media o ovom slučaju

"Sa žaljenjem obaveštavamo građane da i pored naše želje da se programi United Medie i dalje nalaze u ponudi Supernove, nismo uspeli da postignemo dogovor sa Telekomom", saopšteno je iz United Media. "Operateru Supernova je još 31. decembra istekao pravni osnov za emitovanje kanala United Medie. Rukovodstvu kompanije ponuđeni su gotovo isti tržišni uslovi koji su važili i ranije, ali nažalost, do nastavka saradnje nije došlo", dodaju iz United Medie.

Tokom pregovora, u više navrata pokušali smo da pronađemo kompromisno rešenje. Razgovaralo se i o tome da kanali United Media budu u ponudi mts TV za šta smo tražili pismenu ponudu, ali je nismo dobili. Nažalost, umesto daljih pregovora o nastavku saradnje, iako smo prihvatili osnovne elemente ugovora, cenu i dužinu trajanja ugovora, United Media je neočekivano onemogućila praćenje svojih kanala velikom broju gledalaca Supernove.

Supernova se na tržištu i dalje izdvaja najpovoljnijom ponudom sa najvećim izborom kanala, kao jedini operator sa više od 250 kanala u osnovnom paketu.Konstantnim bogaćenjem sadržaja, Supernova nastoji da održi visok kvalitet usluge, tako da su našim korisnicima od 1. januara dostupni i novi paketi od četiri CineStar kanala, novi muzički kanal Toxic kao i gejming kanal Arena Esport.

Najveću novinu u ponudi najmlađeg operatora u Srbiji  predstavlja Max paket koji obuhvata kompletne usluge – dostupnost svih kanala, uslugu „TV po tvom“, maksimalnu brzinu kućnog interneta od 1 Gigabajta, kao i neograničene razgovore ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u nacionalnom saobraćaju, a korisnike uskoro očekuje i mogućnost kupovine televizora na 24 rate bez kamate.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...